Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tytul książki Leona

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Proszę o wybór tytułu mojej książki

Ankieta wygasła 07.12.2010 12:47

Wino, kamień, sól Dalmacji. Gawędy subiektywno - sentymentalne.
11
13%
Dalmacja poza czasem. Opowieść górala znad morza.
71
87%

Liczba głosów : 82

wojan
Koneser

Postnapisał(a) wojan » 20.05.2011 10:49

weldon napisał(a):Organizatorów brak ... :?

Popieram.

Po co od razu organizatorzy ? :D
Leon ma w Polsce rodzinę :arrow: Leon podaje konto rodziny :arrow: Wpłacamy kto może i ile może :D

Leonie - co Ty na to ... :D
andy.pl
Cromaniak

Postnapisał(a) andy.pl » 20.05.2011 11:03

Siła i wielkość jest w rodzinie a CROmaniacy to WIELKA Rodzina :!:

Leonie, podaj nr konta w polskim banku :!:

Ja od pewnego czasu jestem bez pracy ale drobną wpłatę deklaruję.

Pozdrav
Leon
Cromaniak

Postnapisał(a) Leon » 20.05.2011 11:06

Chlopaki jestescie wielci, szlachetni i wogule jestem mile zaskoczoni inicijatiwa ktora by mi bardzo pomogla. Jednak wedle mnie jest to troche nie w porzadku brac sposoring od was za cos co potem bendziecie chcialy kupic. Wedle mnie to nie jest w pozadku w stosunku do Was.
Moze zrobimy tak ze to bendzie jak zaliczka na apartament. Ze to co jest wplacone na ksiarzke bendzie potem odliczone od ceny zakupu. Lub cos podobnego. Czy ze by "sponsoring" bil zwruconi w jakisz sposob. Jezeli ktosz ma firme i chce "powazniej" sponsorowac to w ksiarzce na ostatnich stronach moze byc reklama, dostanie wiencej egzemplazy dla darowania oraz szyld w czasie promocji w Polsce
Nie chce torpedowac pomisl.
Ja nie moge tym kierowac z Chorwacji poniewarz nie mam konta w Polsce, oraz jestem czesto w morzu.
Mam kolegow w Polsce ktorzy my pomagaja. Ale bilo by swietnie jezeli by sie znalazl organizator ktory by uzbieral srodki i zrobil liste ludzi z kwotom nadanom ze by puzniej ta kwote odjanc od ceny jezely by taki dobry czlowiek ta ksiarzke chcial i kupic.
Jeszcze raz dziekuje za inicijatiwe, klaniam sie w pas i pozdrawiam z slonecznego Splitu
Dziadek Maciek
Koneser

Postnapisał(a) Dziadek Maciek » 20.05.2011 11:15

Znam Leona osobiście, jeśli chcecie podam konto , na które mogą wpływać przelewy.
Ew na maila, czy na forum :?:
Warunki dalsze, przekazanie jemu uzbieranej kwoty, ustalę z Leonem.

Leon--podaj dokładniej jaki nakład, format, zdjęcia ... możesz na mojego maila ... pogadam z kolegą, ma sporą drukarnię i chwilowe kłopoty, może zrobi taniej
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 20.05.2011 11:17

Leon napisał(a):.... Jezeli ktosz ma firme i chce "powazniej" sponsorowac to w ksiarzce na ostatnich stronach moze byc reklama, dostanie wiencej egzemplazy dla darowania oraz szyld w czasie promocji w Polsce
...

Ta firma to FORUM CRO.PL. "W kupie siła" Leonie czujemy się jak rodzina i ta rodzina zrzutkę zrobi. Tylko podaj konto w Polsce :!:
Leon
Cromaniak

Postnapisał(a) Leon » 20.05.2011 11:25

dobrze wikombinuje jakesz konto, ze by go kolega otworzil u prziszlego widawci (jako subkonto) ale prosze pisac imiona, namiary....
Leon
Cromaniak

Postnapisał(a) Leon » 20.05.2011 11:32

Macku podaj prosze maila i ci wiszle opis techniczny ksiarzki.
Dziadek Maciek
Koneser

Postnapisał(a) Dziadek Maciek » 20.05.2011 11:38

Leon napisał(a):Macku podaj prosze maila i ci wiszle opis techniczny ksiarzki.

Wysłałem maila do Ciebie :D
andriu.polak
Odkrywca

Postnapisał(a) andriu.polak » 20.05.2011 20:00

Leonie proszę autoryzuj przez swój wpis na forum nr konta i bedzie ok. Ponieważ też jestem góralem, to w zakupionej książce wystarczy dedykacja np "Góral Góralowi".
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 20.05.2011 20:11

No to też się ustawię w kolejce. Leonie jeśli cena książki jest Ci znana, to może ją podaj wraz z polskim nr konta i kto zechce kupi ją już teraz :) Przynajmniej będę miał pewność że się na 1 czy 2 z tej puli 3tyś egzemplarzy załapię :lol:
AndrzejJ.
zbanowany

Postnapisał(a) AndrzejJ. » 20.05.2011 20:16

Leon napisał(a):Jeszcze raz dziekuje za inicijatiwe, klaniam sie w pas i pozdrawiam z slonecznego Splitu

Propozycja biznesowa.Wydajemy książkę w Polsce.Ty 90% ja 10% zysku.
Nie martwisz się o koszty i dystrybucję.
Jaki nakład?
Dziadek Maciek
Koneser

Postnapisał(a) Dziadek Maciek » 25.05.2011 21:54

Oferta na druk książki wysłana, czy będzie dobra, nie wiem, to ocenia Leon.

Po konsultacji z Leonem podaję numer konta, na które można wpłacać zaliczkę na książkę.
31 1020 1127 0000 1602 0147 6365
Proszę o podanie oprócz imienia i nazwiska, koniecznie nick z forum Cro
Potwierdzenie wysłania wpłaty proszę przesłać na mojego maila
Wysokość kwoty--dowolna :wink:
AndrzejJ.
zbanowany

Postnapisał(a) AndrzejJ. » 26.05.2011 05:46

maciek1956 napisał(a): zaliczkę na książkę.

Wpłacamy zaliczkę na wydanie książki czy na zakup książki ? :wink:
andy.pl
Cromaniak

Postnapisał(a) andy.pl » 26.05.2011 08:29

maciek1956 napisał(a):...
Po konsultacji z Leonem podaję numer konta, na które można wpłacać zaliczkę na książkę.
31 1020 1127 0000 1602 0147 6365
Proszę o podanie oprócz imienia i nazwiska, koniecznie nick z forum Cro
Potwierdzenie wysłania wpłaty proszę przesłać na mojego maila
Wysokość kwoty--dowolna :wink:

Podaj jeszcze poza numerem konta "nazwę / nazwisko odbiorcy" oraz adres mailowy do przesłania potwierdzenia (czy tylko info, czy "potwierdzenie bankowe" ?) bo nie wiem, czy działa wysyłanie maila poprzez profil forumowy?
Dziadek Maciek
Koneser

Postnapisał(a) Dziadek Maciek » 26.05.2011 09:10

AndrzejJ. napisał(a):
maciek1956 napisał(a): zaliczkę na książkę.

Wpłacamy zaliczkę na wydanie książki czy na zakup książki ? :wink:

"jezeli nadal sa chetni wyslac zaliczke na ksiarzke to dziekuje za pomoc"

To jest cytat z maila od Leona

Wg mnie należy to traktować jako zaliczkę na zakup książki, ale....dopóki Leon nie wybierze wydawcy, nie znamy ostatecznej ceny, dlatego można wpłacać wg uznania. Oczywiście do pełnego rozliczenia w dowolnym momencie.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.