filu napisał(a):czy może ktoś dołączyć kilka zdjęć z imprezki?
Dziękuję
Z jakiej - ze Zlotu
.png)
filu napisał(a):czy może ktoś dołączyć kilka zdjęć z imprezki?
Dziękuję
.png)
andy.pl napisał(a):filu napisał(a):czy może ktoś dołączyć kilka zdjęć z imprezki?
Dziękuję
zaglądnij tutaj, i dalej
.png)
FUX napisał(a):andy.pl napisał(a):filu napisał(a):czy może ktoś dołączyć kilka zdjęć z imprezki?
Dziękuję
zaglądnij tutaj, i dalej
Tych kilka fot?
No bez przesady...
.png)
Danka napisał(a):Ja ma nadzieję książkę mieć jutro , wybieram się na spotkanie w Katowicach

.png)
FUX napisał(a):andy.pl napisał(a):filu napisał(a):czy może ktoś dołączyć kilka zdjęć z imprezki?
Dziękuję
zaglądnij tutaj, i dalej
Tych kilka fot?
No bez przesady...
.png)
.png)
espeso napisał(a):a ja pomarudzę ... książki nie mam ale juz nie wiem czy się pogubiłam czy jak? jeśli kaska poszła i potem mail z adresem do wysyłki książki ... no to chyba pozostaje czekać?![]()
czy ktoś jeszcze czeka?
to już o nic nie chodzi tylko jak co to do empiku trza lecieć bo mi wszystkie wybiorą
.png)
Elaj203 napisał(a):espeso napisał(a):a ja pomarudzę ... książki nie mam ale juz nie wiem czy się pogubiłam czy jak? jeśli kaska poszła i potem mail z adresem do wysyłki książki ... no to chyba pozostaje czekać?![]()
czy ktoś jeszcze czeka?
to już o nic nie chodzi tylko jak co to do empiku trza lecieć bo mi wszystkie wybiorą
Ja jeszcze czekam
.png)

.png)
papuga007 napisał(a):Elaj203 napisał(a):espeso napisał(a):a ja pomarudzę ... książki nie mam ale juz nie wiem czy się pogubiłam czy jak? jeśli kaska poszła i potem mail z adresem do wysyłki książki ... no to chyba pozostaje czekać?![]()
czy ktoś jeszcze czeka?
Ja jeszcze czekam
moja teoria jest taka:
objazd , spotkania, kto był to dostał - tak jak ja wczorajjupi
![]()
a jak spotkania dobiegną końca...... sprawdzą listę i wyślą tym ,którzy nie mogli osobiście odebrać
głowa do góry![]()
PS.
jeżeli się mylę , proszę o korektę..
.png)
Maciek1956 napisał(a):papuga007 napisał(a):Elaj203 napisał(a):espeso napisał(a):a ja pomarudzę ... książki nie mam ale juz nie wiem czy się pogubiłam czy jak? jeśli kaska poszła i potem mail z adresem do wysyłki książki ... no to chyba pozostaje czekać?![]()
czy ktoś jeszcze czeka?
Ja jeszcze czekam
moja teoria jest taka:
objazd , spotkania, kto był to dostał - tak jak ja wczorajjupi
![]()
a jak spotkania dobiegną końca...... sprawdzą listę i wyślą tym ,którzy nie mogli osobiście odebrać
głowa do góry![]()
PS.
jeżeli się mylę , proszę o korektę..
Twoja teoria jest zgodna z naszymi (Leona i moim) ustaleniami poczynionymi przed spotkaniami/promocjami/zlotem.
Książki też nie mam, czekam spokojnie na przesyłkę i listę osób, którym książka należy się, a jeszcze jej nie mają.
Problemem może być to, że nie od wszystkich zainteresowanych dostałem adresy do wysyłki.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.