adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ksiażka bardzo ładnie wydana, obmacałem już
PozdraV
Edit. już nieaktualne - widzimy się w radiu o 15.45, zostałeś umówiony przez Marzenę Rutkowską
.png)
.png)
.png)
Maciek1956 napisał(a):Akcja wsparcia zakończona, lista przesłana.
Jutro po pełnym rozliczeniu, przelew zebranej kwoty na konto wydawnictwa.
Tak jak wspominałem, każdy darczyńca otrzyma jeden egzemplarz książki z dedykacją od autora.
Dla potrzeb wysłania książek potrzebne będą też adresy pocztowe (wysyłkę wykona wydawnictwo EXPLANATOR, w którego barwach książka się ukazuje). Wysyłka zrealizowana będzie za potwierdzeniem odbioru. Termin powyższego zostanie skoordynowany z wizytą Leona w Polsce (koniec września). Możliwe będzie osobiste odebranie podpisanych książek w czasie spotkania Cromaniaków w Warszawie. Szczegóły będą ustalane indywidualnie.
W przypadku chęci zakupu dodatkowych książek należy od dzisiaj pisać na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl podając podając:
- imię, nazwisko i adres zamawiającego
- telefon i mail kontaktowy
- ilość egzemplarzy
- kod promocyjny
Kod promocyjny -- CRO 20 dla darczyńcy
CRO 10 dla pozostałych osób z Cro.pl
Koszt przesyłki 9.84 zł brutto.
Po ukazaniu się książki (planowana data 5 września) biuro obsługi klienta będzie kontaktowało się z każdym zamawiającym w celu ustalenia szczegółów płatności i dostawy. Jest prośba aby nie dokonywać żadnych przedpłat.
Osoba kontaktowa w wydawnictwie Explanator to pani Iwona Dehina adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub tel., 61 858 47 93
Osoby, które do mnie przysłały "namiary" i zamówienia nie muszą robić tego drugi raz, wszelkie dane będą przekazane.
.png)
.png)
plavac napisał(a):A przestaniecie Wy denerwować cro-maniacką brać![]()
![]()
No !
.png)
Leon napisał(a):FUX Maciek jest w Chorwacji, ja jestem jutro w Poznaniu u widawci, Explanator zadzwon do ich powiec co mam napisac jako dedykacje i oni ci ja wiszla chiba. Pozdrawiam Leon
Wlasnie sie skonczila promocija w Szczecinie
Pozdrawiam Leon
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.