Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tucepi

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Karen
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karen » 07.07.2007 10:07

Cro RlZ - Hej Marta!!! To ja Karolina. Zrobiłam sobie osobny profil żeby nam było łatwiej się tutaj poruszac!!! :lol:
Karen
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karen » 07.07.2007 11:39

http://www.kacha.cz/cpg/displayimage.php?album=48&pos=0 - hej to jeszcze raz ja Karolina!! to sa zdjeciaz podgory pokaz rodzince. Niektore plaze sa super ale w niektorych nie podoba mi sie to ze zaraz nad glawa masz ulice!!!
Pozdrav
ela.m
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ela.m » 07.07.2007 12:17

Dzięki Cro RLZ! Nie przyjmuję innej opcji . Musi byc udany! :lol:
Cro RLZ
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cro RLZ » 07.07.2007 14:53

Karen napisał(a):http://www.kacha.cz/cpg/displayimage.php?album=48&pos=0 - hej to jeszcze raz ja Karolina!! to sa zdjeciaz podgory pokaz rodzince. Niektore plaze sa super ale w niektorych nie podoba mi sie to ze zaraz nad glawa masz ulice!!!
Pozdrav
Oglądałam zdjęcia fajne. Jest tam podobnie jak w Baska Voda.
aggim
Podróżnik
wlasnie wrocilam

Nieprzeczytany postnapisał(a) aggim » 08.07.2007 06:26

Wrocilam własnie z Tucepi. Bylismy z dwojka dzieci i dla dzieciaków było to miejsce idealne. Nam też się podobało, choc tak szczerze to tylko jedna rzecz mnie zaskoczyła nie miło: ilość ludzi. Może to norma na chorwackim wybrzeżu /pierwszy raz tam bylismy/, ale zagęszczenie na plaży było bardzo duże. To był jedyny minus tego pobytu.
Trochę luźniej się robiło wokół nas, gdy nasz 2-letni synek robił typową dla swego wieku scenę buntu. Inni już tak dobrze nie mieli :) .
Karen
Podróżnik
Re: wlasnie wrocilam

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karen » 08.07.2007 08:30

aggim napisał(a):Wrocilam własnie z Tucepi. Bylismy z dwojka dzieci i dla dzieciaków było to miejsce idealne. Nam też się podobało, choc tak szczerze to tylko jedna rzecz mnie zaskoczyła nie miło: ilość ludzi. Może to norma na chorwackim wybrzeżu /pierwszy raz tam bylismy/, ale zagęszczenie na plaży było bardzo duże. To był jedyny minus tego pobytu.
Trochę luźniej się robiło wokół nas, gdy nasz 2-letni synek robił typową dla swego wieku scenę buntu. Inni już tak dobrze nie mieli :) .

Bo napewno chodziliscie na główną plaże. Gdybyscie pojechali troche dalej za miasteczko to znalezlibyscie bardziej ustronne plaze.
aggim
Podróżnik
Re: wlasnie wrocilam

Nieprzeczytany postnapisał(a) aggim » 08.07.2007 08:57

Oczywiście ze na ta która ciągnie sie wzdłuż całej miejscowości, wiec można nazwać ją główną, choc mysmy ją nazywali "jedyną i słuszną" :D . Na niej zagęszczenie na 1 m2 plaży było w zasadzie to samo, z wyłączeniem jednego kawałka, który dla rodzin z dziecmi nie był atrakcyjny /zero cienia/. Patrząc od strony morza to jakoś blisko do ustronnych miejsc nie było. Ale wiesz z trójką dzieci i majdanem temu towarzyszącemu, to tylko raz wybraliśmy się w inne miejsce /totalna porażka/i potem już karnie wrócilismy na naszą "jedyną i słuszną", która rzeczywiście jest piękna.
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne