Czy ktoś w sierpniu planuje pobyt w Tucepi?
.png)
luck1 napisał(a):Jak tam jest? Zachwalają mi hotel Neptun. Wiadomo Wam coś na ten temat?
.png)
woka napisał(a):luck1 napisał(a):Jak tam jest? Zachwalają mi hotel Neptun. Wiadomo Wam coś na ten temat?
Najpierw napisz czym się wybierasz ( własny samochód czy ktoś Cię wiezie) i jakie masz wymagania które muszą być spełnione. ps. widziałem w innym poscie, że o Vela Luka również się pytałeś. To dwa różne miejsca. Tam wyspa tutaj ląd. Oczywiście pod względem wczasowania różnicy za bardzo nie widzę a jeżeli jakaś minimalna jest, nie zasługuje na uwagę.
.png)

luck1 napisał(a):woka napisał(a):luck1 napisał(a):Jak tam jest? Zachwalają mi hotel Neptun. Wiadomo Wam coś na ten temat?
Najpierw napisz czym się wybierasz ( własny samochód czy ktoś Cię wiezie) i jakie masz wymagania które muszą być spełnione. ps. widziałem w innym poscie, że o Vela Luka również się pytałeś. To dwa różne miejsca. Tam wyspa tutaj ląd. Oczywiście pod względem wczasowania różnicy za bardzo nie widzę a jeżeli jakaś minimalna jest, nie zasługuje na uwagę.
Wybieram się własnym transportem. Już trochę jestem/głownie dzięki temu forum/ bardziej zorientowany. Musi to być stały ląd. Wybór /nie wiem czy ostateczny/ padł na Neptun w Tucepi wlaśnie od 18.08 - 2 tyg.
Ale ta cena w moim przypadku 6osób głownie dzieci, przez biuro , pełne wyżywienie - 21000zł, trochę mnie zraziła. Tak że pewno będę szukał tutaj info. na wrzesień i mnie tu jeszcze spotkasz...i dobrze bo też pewnie cos poradzisz. Dziękuję.
PS.Tylko ta pogoda we wrześniu..
.png)
Pakula napisał(a):luck1 napisał(a):woka napisał(a):luck1 napisał(a):Jak tam jest? Zachwalają mi hotel Neptun. Wiadomo Wam coś na ten temat?
Wybieram się własnym transportem. Już trochę jestem/głownie dzięki temu forum/ bardziej zorientowany. Musi to być stały ląd. Wybór /nie wiem czy ostateczny/ padł na Neptun w Tucepi wlaśnie od 18.08 - 2 tyg.
Ale ta cena w moim przypadku 6osób głownie dzieci, przez biuro , pełne wyżywienie - 21000zł, trochę mnie zraziła. Tak że pewno będę szukał tutaj info. na wrzesień i mnie tu jeszcze spotkasz...i dobrze bo też pewnie cos poradzisz. Dziękuję. :D
21000 tys zł???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to jest jakieś nieporozumienie.......
.png)

luck1 napisał(a):Pakula napisał(a):luck1 napisał(a):woka napisał(a):luck1 napisał(a):Jak tam jest? Zachwalają mi hotel Neptun. Wiadomo Wam coś na ten temat?
Ale ta cena w moim przypadku 6osób głownie dzieci, przez biuro , pełne wyżywienie - 21000zł, trochę mnie zraziła. Tak że pewno będę szukał tutaj info. na wrzesień i mnie tu jeszcze spotkasz...i dobrze bo też pewnie cos poradzisz. Dziękuję.
Nie! To nie jest nieporozumienie!
Dwa biura przedstawiły mi ofertę. Za 2 tyg. - 20000-21000zł.
Dla ciekawości to 6 osób, większość dzieci.
A dla większej ciekawości to cena jest ze zniżką.
Wypada dodać że tam są wszystkie podobno opłaty.
.png)
.png)
.png)
Pakula napisał(a):luck1 napisał(a):Pakula napisał(a):luck1 napisał(a):woka napisał(a):luck1 napisał(a):Jak tam jest? Zachwalają mi hotel Neptun. Wiadomo Wam coś na ten temat?
Ale ta cena w moim przypadku 6osób głownie dzieci, przez biuro , pełne wyżywienie - 21000zł, trochę mnie zraziła. Tak że pewno będę szukał tutaj info. na wrzesień i mnie tu jeszcze spotkasz...i dobrze bo też pewnie cos poradzisz. Dziękuję. :D
Nie! To nie jest nieporozumienie!
Dwa biura przedstawiły mi ofertę. Za 2 tyg. - 20000-21000zł.
Dla ciekawości to 6 osób, większość dzieci.
A dla większej ciekawości to cena jest ze zniżką.
Wypada dodać że tam są wszystkie podobno opłaty.
Za takie pieniądze to ja bym kupił sobie samochód i pojechał nim do Cro na dwa tygodnie!!! i to całkiem dobry samochód np; tu.
Dom praktycznie jest na plaży!!!
http://www.makarska-riwiera.pl/apartamenty.htm#4
Ale jak wolisz leżeć przy basenie ,i mieć super warunki w pokoju(gdzie bedziesz raptem tylko wieczorem i to niekażdego wieczora) to niestety trzeba płacić.Dla mnie osobiście to tylko strata pieniędzy,na ale każdy robi to co lubi i na co go stać.
Pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne