Wszyscy macie rację!
Ale coś wyjaśnię. Na forum jestem raczej nowy. Wybieram się 1 raz do Chorw. a przynajmniej planuję wyjazd.
Wiadomo, chciałem dzieciakom urozmaicic..basen, całodzienny bufet, lody... No i sami widzicie...Urozmaiciłem, ale Wasze wypowiedzi.
Po prostu otrzymałem taką ofertę wakacyjną, z którą się z Wami podzieliłem. I tyle.
14dni = 21000zł.
W związku z tym, chyba zrezygnuję z sierpnia i będę szukał coś "lżejszego" na wrzesień tym razem dla 7 osób (2 dor+5dz)
I tu jest moja gorąca PROŚBA do Was, jak by nie było, znawców tematu (kiedyś może zwrócę się o to na ogóle) -
Podajcie jakieś namiary na fajne miejsce, może być hotel, kwatera pryw.,domek... - po 08.09 - 7 dni, tylko Riwiera Makarska...bo podobno najładniej(?!), standard raczej lepszy, przy samej plaży, ewent.może być z jedzeniem, raczej cicha okolica, no i ładna a przede wszystkim bezpieczna plaża (dzieci).
Wrzesień też podobno tam jest ciepły i słoneczny ?
Podam adres juka@pro.onet.pl
A teraz tak na spokojnie.
Policzono 21000 za 14 dni w sierpniu za 6 osób.
Wiadomo...bajery, jedzenie człowieka nie obchodzi podobno przez cały dzień, dzieci lody, napoje...jak nie morze to basen, jak nie basen to morze...
Nic tylko leżeć i leżeć.
Wychodzi po 250 zł za 1 os.na dzień.
Znacie tam ceny, realia... Ja tego nie znam.
Pokuście się o jakąś kalkulację.
Ale pamiętajcie o tym, co ja sobie tak wyobrażam...
Ty i 5 dzieci...
Rano wstajesz, biegniesz do sklepu..Szybko robisz śniadanie...na plaże, leżysz ,leżysz...Za niedługo zbieracie tobołki, z powrotem na kwaterę robić obiad, a raczej kupić, bo niby kto go miał zrobić
Później znów na plaże..leżysz, leżysz. I znów tobołki do ręki i na kolację którą trzeba zrobić, bądź też zapewne kupić. I znów gdzieś na lody, Ty na to swoje piwo...
No i ile Wam wyszło za 1 dzień? Bardzo jestem ciekawy....Kwatera, Wasze jedzenie, lody, Twoje piwa
Pamiętaj! 14 dni, Ty i 5 dzieci. A wiesz jakie są dzieci... .
PS.
Nie piszę tego żeby bronić 250zł/dzień.
A, może ono samo się obroni?!
Pozdrawiam wszystkich!

.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)