Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tucepi 10.07 w ciemno

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tsalab
Globtroter
Tucepi 10.07 w ciemno

Nieprzeczytany postnapisał(a) tsalab » 14.06.2011 11:18

Witam,
jestem tu nowy i już czytałem kilka tematów ale nadal mam obawy do jechania 'w ciemno'. Czy w Tucepi 10.07 znajdę coś za rozsądna cenę ? Albo może gdzieś w pobliżu? Dodam jeszcze, że chce jechać tylko z dziewczyną czyli dwie osoby i nie zależy nam na apartamencie z kuchnią, może być tylko łazienka, ale wiem, że takich mało dlatego mam lekkie obawy :D
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam :)
Agulek777
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agulek777 » 14.06.2011 11:38

Hej,
jest wiele wątków na temat jazdy w ciemno. Masa osób jeździ tylko w ciemno i zawsze coś znajduje. Poza tym jeszcze się nie spotkałam z wątkiem, w którym byłoby napisane: Nie znalazłem noclegu!!!
Ja wychodzę z założenia, że jak chcesz to na pewno znajdziesz, tymbardziej, że jedziecie tylko we dwójkę. Śmiem nawet zaryzykować stwierdzenie, że na 100% coś znajdziecie. Także jedzcie śmiało, a przybywając na rano macie jeszcze większy wybór.
My jedziemy 22 lipca też w ciemno:))) W zeszłym roku też jechaliśmy w ciemno, w czwórkę, dojechaliśmy na 18 i też się znalazło w BAśka Voda, także śmiało.
tsalab
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tsalab » 14.06.2011 12:12

ale tak do 40 ojro pokoik? dodam że jedziemy autobusem ponieważ nie mamy możilowości jechać samochodem.
Agulek777
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agulek777 » 14.06.2011 12:39

tsalab napisał(a):ale tak do 40 ojro pokoik? dodam że jedziemy autobusem ponieważ nie mamy możilowości jechać samochodem.

Wszystko zależy od tego ile macie wytrwałości w szukaniu, jakie macie wymagania, odległość itp.
Tucepi cenowo raczej podobne jest do Baśki, ale myślę że za 40 euro uda Wam się znaleźć nocleg.
My wybraliśmy Gradac właśnie ze względu na ceny apartamentów, które są średnio o 20 euro niższe niż w Makarskiej, Baśka Voda i okolicach, stąd tez nasze optymistyczne założenie 30 Euro:)
no i my jedziemy trochę póżniej, w sam środek sezonu:)) ale będzie dobrze:)
tsalab
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tsalab » 14.06.2011 22:40

byle by było tanio, myśle że tak z 500 m z buta to mogę spokojnie isć a dalej to nie wiem trudno mi powiedzieć.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tucepi 10.07 w ciemno
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone