W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam. Jak wygląda sprawa dostępności kwater?? wybieram się z rodzinką w ciemno, dojadę w niedzielę koło południa, ile się nachodzę zanim coś znajdę w rozsądnych pieniądzach (4 osoby, koło 40-50 juro)????
a poza tym miłego wypoczynku no i zdrówko
[quote="wosiu"]Jestem teraz w Tucepi jeżeli ktoś ma pytanie to jestem :twisted:[/quote]
Witam, wybieram sie do Tucepi 5 września. jezeli możesz rozejrzyj się w sprawie apartamentu dla 2 starszych osób- wygodne, widok na morze i blisko morza.
mail:denise@poczta.onet.eu
donieq wydaje mi się że za 40 euro bedzie ciężko, choć proponowali mi dla trzech osób za 45 i 80 euro, ale chorwacja co roku droższa.
DENISE 5 września to bedziesz tu wybierał i przebierał że ciężko będziesz się miał zdecydować.
Dzięki, ale powiedz mi jeszcze kolego jak wygląda "dostępność"? czy jak wzorem przednich dni, tygodni, lat dużo jest "naganiaczy"? czy raczej trzeba się nachodzić aby coś znaleźć?