Bubek, Szczjący Goryl - najlepszy nick na cro
.png)
.png)
.png)
.png)
carmen81 napisał(a):Tak sugerowali nam znajomi,ktorzy wyjeżdżali o 12-tej w poludnie i na miejscu byli rano (jechali 20 godz.)
Bubek74
ponawiam pytanie odnośnie kontaktu z właścicielami z kamena bo od 2 dni czekam na odpowiedz emaliową i cisza
.png)
carmen81 napisał(a):Mąż dodatkowo mnie straszy,że przewidywane jest załamanie pogody w tym terminie. Mam nadzieje,że jednak te prognozy się nie sprawdzą.
.png)
.png)
Bubek74 napisał(a):To są prognozy na makarską:
http://www.accuweather.com/pl/hr/makars ... her/115628
wczoraj na tej stronie pokazywało, że 18, 19, 20, 21 deszcze i burze a dzisiaj tylko 18, 19, 20 i to opady lekkie.
mam nadzieje, że czym bliżej do wyjazdu to prognozy będą optymistyczne

.png)
.png)
leusia napisał(a):A czy ktoś odwiedził Brelę przy okazji wczasów w Tucepi ? Wyjeżdżam z 14-miesięcznym dzieckiem na początku września w ciemno i cały czas mam dylemat piomiędzy tymi dwoma miejscowościami, może ktoś coś podpowie, lub podsunie jakieś cenne wskazówki? Czym się różnią te miejscowości ?
.png)
wosiu napisał(a):Carmen ja wyjechałem i wróciłem z Tucepi w 12 godzin jadąc ok 120km/h a mieszkam 20km od granicy w Chałupkach. 12 godzin to tankowanie, winiety, przerwy na WC sześcio letniej znudzonej drogą córki więc tempo raczej mocno wycieczkowe, wkońcu urlop:).
Bubek74 napisał(a):ile jechali?????? 20 godzin?? chyba byli z pomorza![]()
![]()
licząc te 20 godzin: wyjazd o 17 przyjazd na 13 dnia następnego i git
wyjazd o 10 przyjazd na 6 rano dnia następnego.
Ja licze, że w 15-16 godzinach razem z postojami dojade spokojnie do Tucepi bez żadnych wariacji...
.png)
Bubek74 napisał(a):Ostatnio pisałem do niego maila 10.07 i w ciagu 1 godziny miałem odpowiedź.
Wczoraj pisałem maila tak ok. 17 i jak narazie nie mam żadej odpowiedzi.
Tam na kamena mieszkają starsi ludzie tego właściciela a on często gdzieś wyjeżdza i nie ma go po kilka dni.
Jak kiedyś dzwoniłem to właśnie odebrał starszy pan i mi powiedział, że nie ma syna i nic on mi nie powie...
.png)
okrzem napisał(a):to mąż nie wie, że nie ładnie straszyć tym bardziej że straszy i innych. napisz co to za prognozy???
jadę w te okolice w ciemno w tym smym czasie
.png)
Bubek74 napisał(a):To są prognozy na makarską:
http://www.accuweather.com/pl/hr/makars ... her/115628
wczoraj na tej stronie pokazywało, że 18, 19, 20, 21 deszcze i burze a dzisiaj tylko 18, 19, 20 i to opady lekkie.
mam nadzieje, że czym bliżej do wyjazdu to prognozy będą optymistyczne
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne