lilip204 napisał(a):okolice Trogiru to swietny wybor
zgadza sie!jedziemy na majowy weekend wlasnie w rejon Primosten-Trogir-Split-Makarska
Nie ma sie co zastanawiac.Primosten super, fajna zatoczka oslonieta od wiatru, calkiem lagodne zejscie, duzo fajnych restauracyjek, pyszna salatka z osmiornicy, wino.Dobra impreza w Aurorze (dyskoteka z basenem, wystepuja m in DJ David Morales!)
Trogir-jak juz powiedziano-swetny na poranna kawe z cistakiem na starym miescie, badz wieczorna kolacje i romantyczny spacer z kobietka w labiryntach starego uznanego przez Unesco miasta
Pokapac tez w Trogirze mozna sie zacnie ale jednak na wyspie Ciovo, a gdzie to juz sama wybierz ja wole do poludnia w rejonie Arbanija-Slatine a okolo 13 zawijam sie na druga strone na najwieksza plaze z dj i duzo mlodych osob tam smiga, sa skutery wode i w ogole imprezowy klimacik
Nastepny przystanek Split-fajne miasto,wielkosci mojego, z duzo lepszym lotniskiem jednakze. Jak wjezdzam do tego miasta to tak jakbym wjezdzal do Rzeszowa od strony Krakowa, ach te wiezowce
Palac Dioklecjana, ten deptak port, imprezy, dyskoteki, kawiarnie, restauracje, poezja
A pozniej w kierunku Omis, Marusici, Brela, Baska Voda i Makarska
Wziasc 2-3 miejsca, jeden w primosten (mam fajny namiar w centrum) i jeden w gdzies w Trogirze na Ciovo i jeden miedzy Makarska a Splitem i jazda
Bede mial najnowsze info w okolicach 7 maja to opowiem co tam sie dzieje