Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trogir,Brela,Tucepi,Baska

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Blady82
Odkrywca
Trogir,Brela,Tucepi,Baska

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blady82 » 16.06.2007 15:20

Witam widze ze takich tematow jest kilka wiec i ja pozwoilem sobie zalozyc:)

Szybkie pytanko ktora miejscowosc najlepsza dla mlodych ludzi srednai wieku 26:)

Tak zeby wieczorem zawsze mozna byloby wyskoczyc do knajpek czy tez nawet na disko jesli takowe tam sa;)
Co do plazy tez musi byc ladna mniej wiecej po zdjeciach wiem jaka jest w Tucepi i Brela..ale nic nie wiem o Trogirze te miejscowosci to sa daleko od siebie?
Prosze o wyrozumialosc glownie dzieki tej stronie zmienilem plan swojego urlopu:)Mialabyc Kreta bedzie Chorwacja tylko potrzebuje jakis info bo jestesmy zieloni:)
Z tego wszystkieo zapomnialem o Banska Voda...czy ona nie bedzie najlepsa?
Ostatnio edytowano 17.06.2007 11:51 przez Blady82, łącznie edytowano 2 razy
Darmar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darmar » 16.06.2007 20:43

Makarska
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 16.06.2007 21:57

Darmar napisał(a):Makarska

Myślę, że nie będziesz żałował. :papa:

http://plaze.onet.pl/2,
http://www.adria-island.org/pl/miasto/c ... a/makarska
Blady82
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blady82 » 17.06.2007 11:52

myslisz ze beda tam jakies kwatery ?
ktos mnie tu na forum straszyl ze na 6 osob nic nie znajde...
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 17.06.2007 13:11

wszystkie miesciny wokol makarskiej..ale na pewno nie sama makarska;/
Blady82
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blady82 » 17.06.2007 13:44

Ines raczej wybioer Baska Voda ale czy w ciemno mozna smialo jechac czy moze byc problem z kwaterami na 6 osob?
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 17.06.2007 20:42

Blady82 napisał(a):Ines raczej wybioer Baska Voda ale czy w ciemno mozna smialo jechac czy moze byc problem z kwaterami na 6 osob?

Może ktoś z Cromaniaków poleci Ci coś ciekawego. Wszystko zależy, jakie macie oczekiwania? W zasadzie nie powinno być najgorzej. Prawdopodobnie jednak nie w samej Makarskiej; no ale przecież jesteście zmotoryzowani? :D
Blady82
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blady82 » 17.06.2007 22:08

no tak jestesmy zmotoryzowani ale nie mam zamiaru codziennie dojezdzac na plaze do jakiejs miejscowosci
wollabym byc na miejscu w danej miejscowosci o ladnej plazy
to wczasy trzeba piwko wypic a nie jezdzic:)

15 euro za kwatere to duzo czy malo?bo jak mamy placic po 20 to chyba odpuscze:)
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 17.06.2007 22:31

Blady82 napisał(a):no tak jestesmy zmotoryzowani ale nie mam zamiaru codziennie dojezdzac na plaze do jakiejs miejscowosci
wollabym byc na miejscu w danej miejscowosci o ladnej plazy
to wczasy trzeba piwko wypic a nie jezdzic:)

15 euro za kwatere to duzo czy malo?bo jak mamy placic po 20 to chyba odpuscze:)

Ja wtym roku płacę na Hvarze po 10 / euro za osobę. Wydaje mi się to rewelacyjnie tanio; jednak wiemy gdzie jedziemy i czego szukamy. :hut:
Blady82
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blady82 » 18.06.2007 09:00

przyznam ze nawet nie bralem pod uwage ze moga byc takie tanie
no ale wy wiecie co i jak:)

czyli 15-17 euro powinno cos byc/:)
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 18.06.2007 12:27

nie wiem kiedy jedziesz bo np w sezonie apartamenty po 15E a we wrzesniu juz po9E zreszta we wrzesniu wszystko spada o 50%:)
moze byc baska voda a co do aparamentow to powinniscie cos znalezc na miejscu..mozesz dla swietgo spokoju zawsze cos poszukac w necie i zapisac adresy gdzie maja wieksze apartamenty a na miejscu je zobaczyc :)
jelsi w szczycie sezonu jedziesz to nie mam pojecia jak jest z kwaterami bo ja zawsze tam jezdze pod koniec sierpnia i sa wolne;)
Blady82
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blady82 » 18.06.2007 18:56

planujemy byc na miejscu juz 15 lipca tak do konca miesiaca
najbardziej interesuje nas Baska Voda ale moze byc tez ta Makarska
mozesz podac jakies sprawdzone strony z kwaterami?Jesli oczywiscie masz... Planujemy na kwatery przeznaczyc do 16 euro chcielibysmy zeby bylo blisko do morza i byla klimatyzja.6+dziecko czy 16 to przypadkiem nie bedzie za malo...?

Jeszcze raz dziekuje za pomoc:)
Toranaga
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Toranaga » 21.06.2007 16:37

majeczka napisał(a): Ja wtym roku płacę na Hvarze po 10 / euro za osobę. Wydaje mi się to rewelacyjnie tanio; jednak wiemy gdzie jedziemy i czego szukamy. :hut:

Jeżeli Majeczko możesz dać namiar to chętnie bym skorzystał z przyszłym roku z takiej oferty. W tym roku jadę na Ciovo. 33 Euro za dwie osoby z klimą.

Blady 82
Jak chcesz to mogę dać Ci emaila do polki wynajmującej w swoim domu w Makarskiej. Byłem tam 2 lata temu ceny 12-15 euro. Wprawdzie nie wszystkie mają klimę ale nie była potrzebna. Do plaży jest z 15 min marszu z górki gorzej z powrotem bo pod górkę. Ale za to jest spokój i fajny taras gdzie można sobie usiąść przy piwku. Ewentualnie może coś znajdzie Ci wśród znajomych. W razie czego służę kilkoma zdjęciami.
Beata W.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 24.06.2007 09:58

Majeczka mam prośbę o te namiary na Hvarze, jabyś mogła przesłać to podaję swojego maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję.
DORIJA
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) DORIJA » 24.06.2007 14:24

witam

jeśli zależy ci na dużej ilości młodzieży i hucznej zabawy do rana to polecam brele jest bardzo tłoczna.
tycepi bardzo spokojne tylko dwie dyskoteki.
ale najbardziej tłocznym od młodziezy i głosnym od imprez jest makarska i trogir
:wink:
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone