Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tymona
Cromaniak

Postnapisał(a) Tymona » 09.02.2009 14:30

zawodowiec napisał(a):Popiel, każdy może mieć swoje zdanie na temat każdego i może je wypowiedzieć, może i masz czasem trochę racji, ale się za często powtarzasz i to się robi nudne, no i już trochę niesmaczne.

I ja pod tym stwierdzeniem sie podpisuję. Nuuudzisz Popielu - kłótnia była, myślałam , że wszyscy wyciągnęli jakieś wnioski (modowie na pewno :D), ale Ty dalej w ten sam deseń uderzasz.

Mibi napisał(a):
Ale czuję ogromny niesmak czytając ten wątek.
Razi mnie to że został zmieniony tytuł (chyba nieznacznie) i pierwszy wpis. Generalnie sens słów pozostaje ten sam ale jednak daje do myślenia data zmiany.
Popielu, czasem się mówi że ktoś ma klasę, tutaj mi tego zabrakło.

I znowu się podpiszę po cudzymi słowami, z którymi się w 100% zgadzam. Zarzucasz komuś brak klasy, a sam masz z nią kłopoty.

A wracając do tematu: Januszu - fajnie, że jesteś :D

pozdrawiam
zawodowiec
Cromaniak

Postnapisał(a) zawodowiec » 09.02.2009 15:14

Popiel napisał(a):
zawodowiec napisał(a):Ja też nie bardzo wiem o co Ci chodzi.

hehe :lol:

No to się dogadaliśmy :lol: :wink:

Ps. Na tej stronie co podałeś, jest podobne zdanie o Pacu, ale jest też o słońcu, więc byle do lata i będzie dobrze.

Pozdrav 8)

Popiel, żeby już do końca wyjaśnić - nie odsyłałem do całej strony tylko do jednego postu, a dokładnie mi chodziło o tą wypowiedź Wojana do Jurka. Chciałem mniej więcej to samo powiedzieć Tobie ale Wojan to ładniej ujął :)

wojan napisał(a):(...) A i Twoja diagnoza jest słuszna - naukowo dowiedziono,że powodem tzw.depresji sezonowej jest okresowy (dla tej pory roku typowy) brak światła słonecznego.Ale aby to sezonowe obniżenie nastroju dobrze znosić, oprócz solariów i słońca prawdziwego, trzeba mieć jeszcze tego słońca trochę w sobie. :D I na nieszkodliwe przywary i słabości innych reagować zrozumieniem i tolerancją, a nie złośliwością,krytykanctwem i często obraźliwymi uwagami. (...)

...czego wszystkim nam życzę :D
Ania W
Cromaniak

Postnapisał(a) Ania W » 09.02.2009 15:26

Do tej pory milczałam i przyglądałam się atakom na Janusza z boku. Zrobiło się to niesmaczne, żenujące, a tobie kolego Popiel brak poziomu, brak klasy!
O co chodzi? Czemu drążysz temat, czego chcesz od Janusza? Już wystarczy!
Pamiętasz jak jeszcze niedawno byłeś 'zauroczony", jak mu właziłeś bez wazeliny" bardzo głęboko, jak chciałeś się mu:"podlizać"?. A teraz takie "pożal się Boże" ataki i nie dawanie spokoju!!!! Sam niejednokrotnie wklejałeś jakieś głupawe fotki w Barze i co, czy ktoś cię atakował? Nie!!!
Mi osobiście nie przeszkadza, czy Janusz wkleja obrazki konserw i zup, a może właśnie takie sobie kupię!
Pisze wiele fajnych rzeczy i doradza nowicjuszom. Mi też niejednokrotnie cosik pomógł, rozbawił. I chwała, że jest na forum! Ujęła mnie Jego determinacja w wyrażaniu swoich poglądów np. na temat Stanu Wojennego.
Nikt nie jest nieomylny, a , że czasem popełnia błędy..... A ty nie popełniasz? Można zwrócić komuś uwagę, ale człowieku nie w ten sposób co ty. Urażony mały chłopczyk.

A ja nie mam zamiaru z tobą polemizować i odpowiadać na twoje ewentualne zarzuty, ataki. Dla mnie to koniec tematu, tylko i wyłącznie moje zdanie!
Możesz dopisać mnie do listy swoich wrogów. :lol:
The End.
Ostatnio edytowano 09.02.2009 17:05 przez Ania W, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.02.2009 16:27

Dajcie spokój Popielowi i uszanujcie jego zdanie - ma do niego prawo. Widzę, że coraz to nowe osoby wpadają na jeden post w tym temacie i spuszczają się na Popiela. Wszystkim nam jest potrzeba więcej pokory a nie tylko tym co szukają wrogów
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.02.2009 16:33

Też mi się wydaje,że leczenie frustracji życiowej kosztem Janusza B.nie jest fair.
Zresztą aż tak bardzo ,Popiel ,nie odstajesz...twoja średnia 5,4 posta na dzień,Janusza 7,4...ale on ma lata praktyki a ty nowicjusz :wink: :lol:
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 09.02.2009 17:25

anjas jak nie wiesz o czym mowa i nie potrafisz odczytać kilku prostych słów, to zostań w Hyde Parku, gdzie się najlepiej czujesz i żeby być szczęśliwa załóż fun club dla swojego idola.
Pozostałym nowym użytkownikom, chcącym poznać i zrozumieć trochę to forum, proponuję poczytać tematy z innych lat.

Ps. AndrzejJ, nie wiedziałem, że z Ciebie taki poeta jest. :wink:
Ostatnio edytowano 10.02.2009 10:11 przez pasażer, łącznie edytowano 4 razy
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 09.02.2009 17:41

Dla Adam,K usuwam

:wink:
Ostatnio edytowano 09.02.2009 23:00 przez pasażer, łącznie edytowano 2 razy
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 09.02.2009 19:29

Dla Adam,K usuwam

:wink:
Ostatnio edytowano 09.02.2009 23:01 przez pasażer, łącznie edytowano 2 razy
Adam,K
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam,K » 09.02.2009 21:01

Popielu. Trzy posty z rzędu. Daj se luzu. Nie zaśmiecaj. Sory ale już mam tego dość.
Ostatnio edytowano 10.02.2009 20:13 przez Adam,K, łącznie edytowano 1 raz
Lechu67
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Lechu67 » 09.02.2009 21:10

Popiel, naprwadę musisz mieć ostatnie słowo? Nie możesz odpuścić? Dziwisz się reakcji ludzi - chyba to normalne że jak jedziesz po kimś, to znajdą się tacy co będą go bronić.
Widzisz, można Januszowi zarzucać różne rzeczy, ale nie robi fermentu. Natomiast twoje posty nie napawają "optymizmem".
Nikt nikomu nie zabrania mieć własnego zdania, tylko po co głosić je tyle razy.
Wykaż się rozsądkiem i nie ciągnijmy już tego wątku.
Pzdr
AndrzejJ.
zbanowany

Postnapisał(a) AndrzejJ. » 09.02.2009 21:42

Adam,K napisał(a):Popielu. Trzy posty z rzędu. Daj se luzu. Nie zaśmiecaj. Przyjedź na zlot i pokarz twarz i potem coś powiedz bo już mnie wkurwiasz swoim gadaniem. Sory ale już mam tego dość.

Pokaż twarz od paka morda Ty moja. :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.02.2009 21:48

Popiel napisał(a):Ps. Brak Ci kolego zebik klasy! Jak możesz używać takich słów jak spuszczać. Jesteś moim wrogiem i nie klikam z Tobą. hehe :wink: :lol:

Ty rzeczywiście nic nie kumasz, a skoro jestem twoim wrogiem to niech cię wywalą będzie spokój skoro odrzucasz pomocną dłoń.

Ps. słowo spuszczać ma wiele znaczeń ale w twojej głowie widzę, że tylko jedno. Aha żebyś miał jasność nie jestem twoim kolegą więc nie wypisuj bzdur.
Miłosz_S
Cromaniak

Postnapisał(a) Miłosz_S » 09.02.2009 22:06

Popiel, pokaż klasę i wielką odwagę!!!
Powiedz że słowa wymknęły się spod kontroli i głupio to wyszło.

Powiedz przepraszam!

Jestem przekonany że i Janusz i Anjas i cała reszta powie: ok stary, nie ma sprawy, już zapomnieliśmy. A przy najbliższej okazji wypijecie piwo na zgodę.
Pozdrav
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 09.02.2009 22:07

zebik napisał(a):Ty rzeczywiście nic nie kumasz, a skoro jestem twoim wrogiem to niech cię wywalą będzie spokój skoro odrzucasz pomocną dłoń.

Patrz na wink!

Na koniec przypomnę Twoje słowa, bo tak mnie rozbawiły kiedyś, że teraz muszę zacytować.
zebik napisał(a):Ta pomocna dłoń na pewno ci pomoże - tylko uważaj, żebyś od niej nie padł na twarz.

Pozdrawiam :wink:

Jak masz GG to może porozmawiamy o tym, bo na @ nie bardzo lubię pisać. :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.02.2009 22:12

zebik napisał(a):Ta pomocna dłoń na pewno ci pomoże - tylko uważaj, żebyś od niej nie padł na twarz.

To nie chodziło o moją pomocą dłoń tylko innej osoby z forum a ja ci dałem sygnał żebyś był ostrożniejszy i na tym polegała pomoc.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone