Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Goniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniak » 13.02.2009 13:41

Popiel napisał(a):Posty wyłącznie w "Barze" i "Co was dziś ucieszyło..." w Hyde Parku na przemian z postami dotyczącymi zlotów. Daremny trud szukać w Pani działalności na forum postów dotyczących wypowiedzi o regionach czy miejscowościach, wiec nie dziwi taka wypowiedź.
Przyznaję się do postów napisanych w Barze i żałuję tego czasu zmarnowanego na bzdury.
Proszę podać mi link do Pani relacji z podróży do Chorwacji, bo chyba ją przegapiłem?

No i najwidoczniej opuściłeś najważniejszy mój post, w którym napisałam, że jako taka cromaniaczką nie jestem, bo byłam tam tylko raz, ale poznałam wielu ludzi udzielających się na forum i to z nimi sobie tu piszę, jak słusznie zauważyłeś w wątkach towarzyskich. Postanowiłam się odezwać ponieważ znam też Janusza, którego "napadłeś" w tym watku i nie podoba mi się to. Ciebie też kiedyś lubiłam i ceniałam za poczucie humoru, nie mam pojęcia co się stało, że tak się zmieniłeś (przeczytałam jakieś Twoje posty w innych wątkach i także są pełnie złości)..szkoda myślałam, że kiedyś się poznamy i spędzimy miło czas ( oczywiście nie tak miło jak ze Sławkiem)np.na zlocie, ale chyba to nie nastąpi..
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 13.02.2009 15:18

Moja droga, pamiętasz, co Ci zawsze mówiłem? Nie ruszaj g... bo g... śmierdzi ;) Kończymy tę dyskusję :) Albercik, wychodzimy! ;) Uśmiechamy się jeszcze tylko szczerze do kol. Popiela i mówimy pa pa! :)
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 13.02.2009 15:54

Goniak napisał(a):No i najwidoczniej opuściłeś najważniejszy mój post, w którym napisałam, że jako taka cromaniaczką nie jestem, bo byłam tam tylko raz, ale poznałam wielu ludzi udzielających się na forum i to z nimi sobie tu piszę, jak słusznie zauważyłeś w wątkach towarzyskich. Postanowiłam się odezwać ponieważ znam też Janusza, którego "napadłeś" w tym watku i nie podoba mi się to. Ciebie też kiedyś lubiłam i ceniałam za poczucie humoru, nie mam pojęcia co się stało, że tak się zmieniłeś (przeczytałam jakieś Twoje posty w innych wątkach i także są pełnie złości)..szkoda myślałam, że kiedyś się poznamy i spędzimy miło czas ( oczywiście nie tak miło jak ze Sławkiem)np.na zlocie, ale chyba to nie nastąpi..

Twój post pamiętam, ale nie było potrzeby go cytować, bo słowa które skierowałem do Ciebie miały wyrazić moją opinię o AndrzejuJ. Czytałem jego posty z poprzednich lat i wiem, że też pisał np. piękne wiersze. :wink: Posty jego to nie tylko "przycinki i prowokacje" (trzeba umieć je czytać), więc się z Tobą nie zgodziłem. Zrobił również kilka fajnych tematów. Modem nie jest, więc naginać regulamin również może od czasu do czasu.
Tak trudno zrozumieć kilka prostych zdań? Własna opinia i afera na 5stron. Gdzie tu obrażanie? Kółeczko wzajemnego uwielbienia a nie forum!
Ps. Nie czytaj moich postów o Chorwacji, bo są w nich same kłamstwa. :twisted:
Ostatnio edytowano 15.02.2009 16:21 przez pasażer, łącznie edytowano 3 razy
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 13.02.2009 16:22

Popiel napisał(a):Ps. Nie czytaj moich postów o Chorwacji, bo są w nich same kłamastwa. :twisted:
Popiel napisał(a):

Kol. Popiel.Nikt, a ja na pewno nie twierdzę, że piszesz kłamstwa lub bzdety o Chorwacji. Poprostu niebardzo podoba mi się Twój agresywny i niesympatyczny ton w jakim zwracasz się do Janusza i innych. Pewnie napiszesz, że mało Cię interesuje co myślę o Tobie, ale mnie jak i innych, może przestać interesować,to co mądrego piszesz. I dla kogo wtedy będziesz pisał? Dla tych, którym chciałeś zaimponować, dorównać?
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 13.02.2009 16:29

Lubuszczanin, przeczytaj drugi post z poprzedniej strony - mój skierowany do zebika i czytaj również czasem między wierszami.

Pozdrawiam Lublin :wink:
Ostatnio edytowano 13.02.2009 19:13 przez pasażer, łącznie edytowano 1 raz
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 13.02.2009 17:21

Popiel, a jeśli miałeś na myśli mnie pisząc "Pozdrawiam Lublin", to Lubuszanin wzięło się od woj. Lubuskiego ;).
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone