Popiel napisał(a):Posty wyłącznie w "Barze" i "Co was dziś ucieszyło..." w Hyde Parku na przemian z postami dotyczącymi zlotów. Daremny trud szukać w Pani działalności na forum postów dotyczących wypowiedzi o regionach czy miejscowościach, wiec nie dziwi taka wypowiedź.
Przyznaję się do postów napisanych w Barze i żałuję tego czasu zmarnowanego na bzdury.
Proszę podać mi link do Pani relacji z podróży do Chorwacji, bo chyba ją przegapiłem?
No i najwidoczniej opuściłeś najważniejszy mój post, w którym napisałam, że jako taka cromaniaczką nie jestem, bo byłam tam tylko raz, ale poznałam wielu ludzi udzielających się na forum i to z nimi sobie tu piszę, jak słusznie zauważyłeś w wątkach towarzyskich. Postanowiłam się odezwać ponieważ znam też Janusza, którego "napadłeś" w tym watku i nie podoba mi się to. Ciebie też kiedyś lubiłam i ceniałam za poczucie humoru, nie mam pojęcia co się stało, że tak się zmieniłeś (przeczytałam jakieś Twoje posty w innych wątkach i także są pełnie złości)..szkoda myślałam, że kiedyś się poznamy i spędzimy miło czas ( oczywiście nie tak miło jak ze Sławkiem)np.na zlocie, ale chyba to nie nastąpi..

.png)