Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 09.02.2009 22:34

tak jak teraz u Lisa - przestajmy obrażać....

ile nienawiści powiada Kaziu...

Lis - szukając po korytarzach...

nic nie znalazł...
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 09.02.2009 22:38

zebik napisał(a):To nie chodziło o moją pomocą dłoń tylko innej osoby z forum a ja ci dałem sygnał żebyś był ostrożniejszy i na tym polegała pomoc.

zebik, żartuję z osobami, które nie obrażają się o słowo pierdoła, jeżeli nie znam do końca kogoś poczucia humoru, tak jak Twojego lub innych których lepiej poznałem, to z nimi w podobny sposób nie klikam.
Też to przemyśl.
Pozdrav :wink:

ło matko, teraz będziemy se rady dawać :wink: :lol:
dorota19
Croentuzjasta
... do wszystkich

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorota19 » 09.02.2009 23:31

I to się nam młodzież pokłóciła :lol: :lol: :lol:
A teraz luz młodzieży i odpisujemy 1 %od podatku :)
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 10.02.2009 10:04

Popiel napisał(a):
jan_s1 napisał(a):Dodam tylko, że nie każdy potrafi założyć wątek na czyjąś cześć, aby potem napisać to, co zostało tu napisane.

Uznaje to za komplement.

Janie, bo to jest tak jak z panną na dyskotece. Koledzy tobie mówią, iż nie jest ona ani wesoła, ani atrakcyjna, ale ty ją widzisz pierwszy raz to się z nią bawisz. Przychodzi ranek, trzeźwiejesz i mówisz - warto posłuchać czasem starszych bywalców tej imprezy.

Żeby wszystko było jasne - to nie był komplement.
Porównanie Janusza z dyskotekową panną również bardzo eleganckie.
Popielu - przyjmij życzliwą (naprawdę!) radę - daj sobie na wstrzymanie.
Ps. Piszę, bo temat ten został całkiem słusznie zamknięty, ale widzę, że ktoś go na nowo otworzył - nie jestem pewien, czy potrzebnie.
Pozdrawiam zwolenników i przeciwników. Jan
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 10.02.2009 10:22

jan_s1 napisał(a):Porównanie Janusza z dyskotekową panną również bardzo eleganckie.
Popielu - przyjmij życzliwą (naprawdę!) radę - daj sobie na wstrzymanie.
Ps. Piszę, bo temat ten został całkiem słusznie zamknięty, ale widzę, że ktoś go na nowo otworzył - nie jestem pewien, czy potrzebnie.
Pozdrawiam zwolenników i przeciwników. Jan

Janie, już nie potrafiłem, wytłumaczć tego inaczej, więc posłużyłem się takim przykładem. To tylko przykład, a nie porównanie. Usunąłem również kilka postów, zdań, aby już każdy sobie myślał co chce.
Przeczytaj raz jeszcze pierszy post po ożywieniu tematu przez AndrzejaJ i zrozumiesz, że nie chodzi tu ani o przeciwników ani o zwolenników.
Pozdrawiam.
Ps. Teraz Ty go otworzyłeś :wink:
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 10.02.2009 11:59

Być może ciągnie się to całkiem niepotrzebnie, ale chciałbym jeszcze tylko wyjaśnić pewien mały drobiazg. Temat ten został wczoraj zamknięty i powieszono na nim kłódeczkę. Wiele osób może tego nie zauważyło, bo po paru godzinach ta kłódeczka zniknęła. Wydaje mi się, że do dobrych obyczajów należy, aby osoba wykonująca takie posunięcia choć w jednym zdaniu wyjaśniła powody takiego działania, tym bardziej, że to może być ważne również w przyszłości. Pozdrawiam. Jan.
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 10.02.2009 12:34

Nie ja zakładałem i nie ja zdjąłem kłódeczke, ale wyjaśnię w imieniu moderatorów.

Kłódeczka w takich przypadkach służy obniżeniu temperatury dyskusji, kiedy dyskutanci zbyt szybko zaczynają przerzucać się argumentami nie do końca merytorycznymi. Po krótkim odpoczynku kłódeczkę można zdjąć.

Podobne działanie terapeutyczne ma krótkotrwałe blokowanie kont użytkownikom, którzy zanadto się rozpędzają. To nie są żadne restrykcje, tylko moderowanie w znaczeniu dosłownym, czyli spowalnianie dyskusji.

pozdrav K
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 10.02.2009 12:45

Dziękuję za dokładne wyjaśnienie. Jan.
Goniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniak » 11.02.2009 22:18

Serio skończcie już dyskusję, bo takie pijawki jak Andrzej, który "odgrzał" ten temat teraz się cieszy, że mu się udało skłocić kilka osób...Jemu proponuję przeczytać swoje posty od początku i wyłapać wśród nich te bez jadu- jestem pewna, że nie będzie nawet dwucyfrowej liczby..żałość wielka.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.02.2009 09:15

Obrazek
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 13.02.2009 09:46

Czy admin mógłby cały ten wątek usunąć może? Bo chluby, to on forum nie przynosi z calą pewnością. Niesmacznie się czyta tę nagonkę na Janusza, który robi więcej dobrego, niż złego dla tego forum. Ale niektórzy, to pewnie odpuszczą Januszowi, jak zrezygnuje z moderowania lub pisania na forum?
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 13.02.2009 10:13

witam

nie wiem czy tu pisalem czy nie

nie czytalem tego co wczesniej napisane ale zauwazylem, ze nieladnie sie tu zrobilo ...

w meritum napisze ze lubie janusza za to, ze poswieca czas aby pomoc na tyle na ile moze

Nie nakreca dyskusji, nie obraza, najczesciej trzyma sie meritum no i duzo wie o fkk pomimo gaci na tylku :wink: . licze, ze kiedys zakosztuje, a moze probowal tylko przyznac sie nie chce 8)

pozdrawiam
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 13.02.2009 11:48

Goniak napisał(a):Serio skończcie już dyskusję, bo takie pijawki jak Andrzej, który "odgrzał" ten temat teraz się cieszy, że mu się udało skłocić kilka osób...Jemu proponuję przeczytać swoje posty od początku i wyłapać wśród nich te bez jadu- jestem pewna, że nie będzie nawet dwucyfrowej liczby..żałość wielka.

Informuję Panią, iż Pani prowokacja jest już spóźniona.
Nim Pani zacznie wypisywać kolejne takie bzdury, proszę samemu troszkę krytycznym okiem spojrzeć na swoje posty.
Posty wyłącznie w "Barze" i "Co was dziś ucieszyło..." w Hyde Parku na przemian z postami dotyczącymi zlotów. Daremny trud szukać w Pani działalności na forum postów dotyczących wypowiedzi o regionach czy miejscowościach, wiec nie dziwi taka wypowiedź.
Przyznaję się do postów napisanych w Barze i żałuję tego czasu zmarnowanego na bzdury.
Proszę podać mi link do Pani relacji z podróży do Chorwacji, bo chyba ją przegapiłem?
Ostatnio edytowano 13.02.2009 12:07 przez pasażer, łącznie edytowano 1 raz
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 13.02.2009 12:05

Popiel, a wg Ciebie, to wszyscy muszą pisać relacje ze swoich wyjazdów? A pytam dlaczego, bo inaczej, to niby taki użytkownik to nie Cromaniac, mniej wartościowy...czy co? A może postów maja co niektórzy za mało?
SVIBANJ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SVIBANJ » 13.02.2009 12:08

Popielu
Lubię Cię jak cholera.Niezwykle sobie cenie Twoje posty,bardzo jestem ciekaw Twoich opini . Tak sobie żyje w przekonaniu o Twojej doskonałości :D . Dlatego padam przed Toba na kolana i proszę Cie : Daj spokój . No prosze Cię Popiel....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone