krystek napisał(a):Najwyższa pora zmienić nick na "Google".
po prostu złośliwość nieprzystająca croplakowi z tak długim stażem...
więcej pokory, mocium Panie
.png)
jacky6 napisał(a):krystek napisał(a):Najwyższa pora zmienić nick na "Google".
po prostu złośliwość nieprzystająca croplakowi z tak długim stażem...
więcej pokory, mocium Panie
.png)
AndrzejJ. napisał(a):Co Ci szkodzi zmienić tytuł tematu jako założyciel tematu.![]()
Możesz zmienić nawet na ,,Flacha'' nikt się nie przyczepi.
.png)
.png)
.png)
Popiel napisał(a):Jeżeli chodzi o to powiedzenie - Wart Pac pałaca, a pałac Paca, to ani do jego pierwotnego znaczenia czyli pozytywnego, ani też bardziej obecnego, iż jesteśmy do siebie podobni z znaczeniu negatywnym, bym się nie zgodził. Za dużo by wyjaśniać.
Popiel napisał(a):Dzięki, że czytasz moje posty, choć są nudne![]()
.png)
zawodowiec napisał(a):Mówiąc jeszcze bardziej wprost to co mówiłem wcześniej - nawet jak ta legendarna konserwa Janusza od początku była deczko nieświeża to nie ma sensu jej ciągle na nowo odgrzewać bo smaku przez to nie nabierze
.png)
zawodowiec napisał(a):Popiel, każdy może mieć swoje zdanie na temat każdego i może je wypowiedzieć, może i masz czasem trochę racji, ale się za często powtarzasz i to się robi nudne, no i już trochę niesmaczne.
.png)
jan_s1 napisał(a):Dodam tylko, że nie każdy potrafi założyć wątek na czyjąś cześć, aby potem napisać to, co zostało tu napisane.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Jeśli lubelski zgłosi mi osobiście aby konserwę usunąć, usunę i przeproszę za niestosowność jej zamieszczenia.
.png)