anakin napisał(a):Drugi rok pacze na Samsunga, ale nie przypominam sobie, żebym jakąś instrukcję kiedykolwiek czytał..![]()
..boś na pokazie był...

anakin napisał(a):Drugi rok pacze na Samsunga, ale nie przypominam sobie, żebym jakąś instrukcję kiedykolwiek czytał..![]()

.png)
bluesman napisał(a): jak można w Samsungu ułożyć kolejność programów . Toshiba też jest 100Hz. Z tym, że oba telewizory są LED,

anakin napisał(a):Ale pilota Ci dekoder przecież nie ustawił.
Jak sobie z tym poradziłeś?![]()
Bo w Samsungu to chyba nie jest takie proste....
BeJur napisał(a):anakin napisał(a):Drugi rok pacze na Samsunga, ale nie przypominam sobie, żebym jakąś instrukcję kiedykolwiek czytał..![]()
Ot, taka.........anomalia.
no bo jak paczysz na Samsunga to nie masz czasu na czytanie .... proste![]()
.png)
mervik napisał(a):bluesman napisał(a): jak można w Samsungu ułożyć kolejność programów . Toshiba też jest 100Hz. Z tym, że oba telewizory są LED,
utsawienia programów wg,siebie = na pilocie wciskasz pozycję , programowanie ręczne i ustawiasz programy jak chcesz .
LED bardzo dobre ,lepsze kolory ,kontrast czerni ,mniej ciągną prądu .![]()

Bocian napisał(a):Zapisałem się na forum Samsunga i tam założyłem 3 tematy i już... I tak bym się zapisał, bo mam lodówkę Samsunga i nie wiedziałem czy marchew może leżeć po lewej stronie szuflady na warzywa, bo nie było o tym w instrukcji.
bluesman napisał(a):
Do Toshiby przekonało mnie wi fi i możliwość nagrywania na zewnętrzny dysk.
anakin napisał(a):Bocian napisał(a):Zapisałem się na forum Samsunga i tam założyłem 3 tematy i już... I tak bym się zapisał, bo mam lodówkę Samsunga i nie wiedziałem czy marchew może leżeć po lewej stronie szuflady na warzywa, bo nie było o tym w instrukcji.
Aleś Ty goopi!![]()
Warzywa nie mogą leżeć w Samsungu w szufladzie![]()
Musisz je na drzwi przełożyć.
I to natychmiast, bo stracisz gwarancję![]()
Tylko szuflady Whirpool'a są przystosowane do przechowywania warzyw.
Pogadajmy jeszcze trochę bo zaraz będę czynaście tysi miał.![]()