Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Telewizor 32 LCD

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
demi-duox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi-duox » 02.02.2013 13:39

bluesman napisał(a):
Toshiba RL939, przez jeden dzień miałem Samsunga ale straciłem do niego cierpliwość przy programowaniu i oddałem;)

http://www.toshiba-om.net/LCD/PDF/Polis ... Polish.pdf

Dziękuję pięknie :)
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 02.02.2013 14:15

romuald22 napisał(a):Jednak mój główny telewizor to plazma. Na LCD zdecydowanie lepiej ogląda się zdjęcia. Ale to chyba nie jest główne zadanie telewizora :wink: .
Pozdrawiam :)

Najmniejsza plazma to 36 cali, a tu chodzi o tv 32 calowy więc...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.02.2013 14:25

realista2 napisał(a):tu chodzi o tv 32 calowy więc...

Tak Ci się tylko zdaje...
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 02.02.2013 14:55

Ten jest duży, tani i ..., no, troszkę jeszcze niedopracowany, ale działa :D
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 02.02.2013 15:11

bluesman napisał(a): przez jeden dzień miałem Samsunga ale straciłem do niego cierpliwość przy programowaniu i oddałem;)

ale się uśmiałem,chyba to żart :lol:
co wtym trudnego ,nastawiasz na auto program i sam wyszukuje :wink: jest jeszcze instrukcja obsługi :D
Ja mam samsunga 32 LED 100 h full HD,ponieważ mam komputer podłączony do niego,więc 50h odpada np;oglądaniu zdjęć itp.... oczy się męczą .Najlepiej zobaczyć można jak dwa TV są koło siebie 50h i 100h . :wink: :papa:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.02.2013 15:37

mervik napisał(a):
bluesman napisał(a): przez jeden dzień miałem Samsunga ale straciłem do niego cierpliwość przy programowaniu i oddałem;)

ale się uśmiałem,chyba to żart :lol:
co wtym trudnego ,nastawiasz na auto program i sam wyszukuje :wink: jest jeszcze instrukcja obsługi :D
Ja mam samsunga 32 LED 100 h full HD,ponieważ mam komputer podłączony do niego,więc 50h odpada np;oglądaniu zdjęć itp.... oczy się męczą .Najlepiej zobaczyć można jak dwa TV są koło siebie 50h i 100h . :wink: :papa:

Cieszę się, że sprawiłem Ci przyjemność :) Czyżbyś nie dopuszczał do siebie myśli, że ktoś może mieć odmienne poglądy? :mrgreen: Powiadasz że jest instrukcja obsługi :?: :?: :?: a co to takiego :?: dają to za darmo do telewizora :?: :papa:
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 02.02.2013 15:58

bluesman napisał(a): Powiadasz że jest instrukcja obsługi :?: :?: :?: a co to takiego :?: dają to za darmo do telewizora :?: :papa:

nie pisałeś o wyglądzie itp... , a co instrukcji :?:
ff7b651aa3240ae5628544d2e1fcb6a6[1].gif
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.02.2013 16:12

Bawiłem się Samsungiem 2 dni i nie dałem mu rady co najmniej w jednej ważnej dla mnie kwestii :) Nie pomogła instrukcja ani sprzedawca i jego telefony gdzieś, do kogo nie wiem. Chyba, że jesteś w stanie mi powiedzieć jak można w Samsungu ułożyć kolejność programów wg swojego widzimisię, a nie wg widzimisię telewizora :mrgreen: Toshibę już trochę znałem więc go kupiłem :)

Co do obrazu Samsung jest ok. Moja Toshiba też jest 100Hz. Z tym, że oba telewizory są LED, a nie LCD.
Ostatnio edytowano 02.02.2013 16:15 przez bluesman, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.02.2013 16:13

bluesman napisał(a): Powiadasz że jest instrukcja obsługi :?: :?: :?: a co to takiego :?: dają to za darmo do telewizora :?: :papa:

..dają dają..do Panasa coś z 40 stronic..do Samsunga..ledwo 6. Generalnie temat tyczył 32 cali ale ten kolo co to do Chorwacji przez Włochy jechał coś new chce sobie zakupić :mrgreen: , stąd ten większy wymiar.
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.02.2013 16:17

lubelski napisał(a):

..dają dają..do Panasa coś z 40 stronic..do Samsunga..ledwo 6. Generalnie temat tyczył 32 cali ale ten kolo co to do Chorwacji przez Włochy jechał coś new chce sobie zakupić :mrgreen: , stąd ten większy wymiar.

W necie są szczegółowe instrukcje po polsku, zresztą wyżej podałem link :) Oczywiście z instrukcją to był żart :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 02.02.2013 16:27

Drugi rok pacze na Samsunga, ale nie przypominam sobie, żebym jakąś instrukcję kiedykolwiek czytał.. :?
Ot, taka.........anomalia. :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 02.02.2013 16:28

anakin napisał(a):Drugi rok pacze na Samsunga, ale nie przypominam sobie, żebym jakąś instrukcję kiedykolwiek czytał.. :?
Ot, taka.........anomalia. :mrgreen:

Ja już chyba trzeci i też tak mam 8)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 02.02.2013 16:30

Jak widać to marka dla Wybrańców. :mrgreen:
Nie każdy ogranie (nawet z instrukcją). :sm:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 02.02.2013 16:39

anakin napisał(a):Jak widać to marka dla Wybrańców. :mrgreen:
Nie każdy ogranie (nawet z instrukcją). :sm:

Ja tam mam ustawione jak dekoder ustawił i żyję :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 02.02.2013 16:42

Ale pilota Ci dekoder przecież nie ustawił.
Jak sobie z tym poradziłeś? 8)
Bo w Samsungu to chyba nie jest takie proste.... :?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone