napisał(a) AdamSz » 17.08.2024 13:32
Szukam tego wątku. Czyżby wycięty ?? A kysz, zgrozo )). Jednak nie, Ale zepchnięty do głębokiego, ciemnego lochu...
Marlowe. Krytykę przyjmuję z pokorą ))
To samo nasze kolorowe dziewuchy. Sorry, ze wpuściłem Wam trochę "jeża w spodnie", a może pod kiecki )). Ale nie bądźcie już tak skupione na sobie )) A wiedziałem, że tu jesteście ? To nie było przecież konkretnie o was, do was ))
To samo kolorowe chłopaki. Sorry, ale to był tylko tylko żart. Nie mój. Plagiat zaimportowany z rysunku Mleczki, jak facet jedzie klienta, mając przed oczyma menu restauracji chińskiej... Spoko. To tylko żart. I Mistrz obserwacji naszej codzienności. . Mleczko
Natomiast swój krótki draft nt najnowszej historii tatuażu w PL, uważam za dobry )).... Pisany na żywca, spontanicznie. I jest ok, Ponadto, zero tam obrazy. Dla kogokolwiek ))
Nie zgadzam się natomiast z wieloma tu wpisami... O samym wątku, jako takim. Oraz o szczegółach.
Typowa presja i naciski do kreowania tematów tabu i hipokryzja.... Np. ta starość .... No przecież, nie jesteście tu chyba, co niektórzy, aktorkami ze spalonego teatru, które na słowo starość i swój dostrzeżony wygląd, wpadają w deprechę i kładą się do łóżka...
Spoko. Jedni, a zwłaszcza jedne wpadają w panikę... Innych to wali.... I o tym mówią śmiało, nawet na wesoło, bez fałszywego zamiatania sprawy pod dywan
Reasumując, lepiej być 75 latkiem/ą, który/a czuje się jak 40 to latek/latka.... Niż odwrotnie, co dzisiaj, nie jest takie nieoczywiste ??//
I te ogólne teksty, nt zaistniałego tematu... ... "Głupie", "szkoda czasu", "wywalić to", "ma zniknąć". janusz ratuj ....
A ratuj, ratuj.... cyt znów ten Mleczko, mistrz obserwacji.... "... Hipokryzja ma się dobrze. A Polacy mają dziwne poczucie humoru. W jedna stronę (w domyśle tylko od siebie)... I są tak skupieni na sobie, że już nie wiadomo?? czy mają kompleksy wyższości, czy niższości ...""" ...heh, Mistrzu, celne ))>>
I na koniec, Empire, jak podświadomie jesteś zainteresowany, to przetestuję temat i wrzucę ci na priva ??//))
Heja >>))
/////