.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
majeczka napisał(a):...no cóż, kto intelektem nie świeci, na pewno musi się wśród innych wyróżniać
Czym?
Właśnie m/in tatuażem![]()
... ogólnie bardzo współczuję
.png)
majeczka napisał(a):piekara114 napisał(a):majeczka napisał(a): + napiwek dla chłopaka, który zamiast tatuować się czy ćpać, wolał pracować...
MasakraInna forma rasizmu.
...jaki rasizm w tym widzisz?
Odpowiedz mi na proste pytanie: Po co i w jakim celu ludzie robią sobie tatuaże?
W celu podniesienia swojej wartości? Swojego ego? To, że będzie miał obrazek na sobie zmieni go jako człowieka?
Po co?
.png)
croner napisał(a):Jeśli kiedykolwiek pomalowałaś sobie usta lub rzęsy (ogoliłaś - pachy, nogi, farbowałaś włosy... etc) lub zrobiłaś cokolwiek wbrew naturze, to jesteś zwyczajną hipokrytką
I teraz powiedz w jakim celu to robisz?
.png)
croner napisał(a):croner napisał(a):Jeśli kiedykolwiek pomalowałaś sobie usta lub rzęsy (ogoliłaś - pachy, nogi, farbowałaś włosy... etc) lub zrobiłaś cokolwiek wbrew naturze, to jesteś zwyczajną hipokrytką
Ja na Twoją też...
.png)
majeczka napisał(a):piekara114 napisał(a):majeczka napisał(a): + napiwek dla chłopaka, który zamiast tatuować się czy ćpać, wolał pracować...
MasakraInna forma rasizmu.
...jaki rasizm w tym widzisz?
Odpowiedz mi na proste pytanie: Po co i w jakim celu ludzie robią sobie tatuaże?
W celu podniesienia swojej wartości? Swojego ego? To, że będzie miał obrazek na sobie zmieni go jako człowieka?
Po co?
.png)
majeczka napisał(a):croner napisał(a):croner napisał(a):Jeśli kiedykolwiek pomalowałaś sobie usta lub rzęsy (ogoliłaś - pachy, nogi, farbowałaś włosy... etc) lub zrobiłaś cokolwiek wbrew naturze, to jesteś zwyczajną hipokrytką
Ja na Twoją też...
posiłkujesz się własnym mężem?
Cóż obrońca uciśnionych?
Nie masz argumentów, czy odwagi mi odpisać?