ziomek napisał(a):
Super.....pokazałem dziewczynom i chyba dadzą się namówić w zimie na ten szlak...
.png)
kaz32420 napisał(a):wiekszos z nas kocha nasze Tatry i chetnie je odwiedza w roznych porach roku a najchetnie lapie w obiektywie to co go zchwyca i kazda fotka bedzie inna choc miejsca sa nam znane
fotki bardzo ładne.......ale mam prośbę następnym razem zamieść zdjęcia wraz z relacją z jakiegoś szlaku......png)
CROberto napisał(a):
MOI DRODZY![]()
Mam taką sugestię....jeśli możecie to, zamiast wrzucania tylko fotek stwórzcie relację z danej wędrówki /szlaku i opiszcie ją według własnego upodobania.....
Mam taki pomysł ....wówczas gdy Iwona zakończy relację,to osoba chętna do podzielenia się swoimi przeżyciami mogłaby zamieścić swój odcinek.....byłoby dobrze żeby w miarę szybko ukazał się w całości.
Chodzi mi o to ,aby relacje różnych autorów nie przedzielały się....wtedy będzie to dla wszystkich bardziej czytelne i pomocne w ewentualnym planowaniu wybranej wędrówki/szlaku.....(jeżeli odcinek będzie miał kontynuację zaznaczcie - C.D.N.)
HEJ
.png)
.png)

.png)
CROberto napisał(a):Zaszczepiłem w dzieciach bakcyla podróży - morza,góry,przyroda...jako sens spędzania wolnego czasu.
Mogę przełożyć plany zakupowe różnych rzeczy na następny rok...wyjazdu wakacyjnego nigdy...
.png)

.png)
walp napisał(a):Witaj CROberto
Piękna opowieść ze świetnym wstępem, na którą jakoś wcześniej nie trafiłem.
CROberto napisał(a):Zaszczepiłem w dzieciach bakcyla podróży - morza,góry,przyroda...jako sens spędzania wolnego czasu.
Mogę przełożyć plany zakupowe różnych rzeczy na następny rok...wyjazdu wakacyjnego nigdy...
A pod tymi słowami mogę podpisać się obiema rękami.![]()
Pozdrawiam
.png)
walp napisał(a):Witaj CROberto
Pozdrawiam
).png)
Iwona75 napisał(a):Ponieważ jesień zachęca jeszcze do wędrowania , pozwolę sobie opisać szlaki , którymi wędrowaliśmy podczas naszego wrześniowego pobytu w górach. Może ktoś jeszcze skorzysta i podąży naszymi śladami ....?
.png)
CROberto napisał(a):Iwona75 napisał(a):Ponieważ jesień zachęca jeszcze do wędrowania , pozwolę sobie opisać szlaki , którymi wędrowaliśmy podczas naszego wrześniowego pobytu w górach. Może ktoś jeszcze skorzysta i podąży naszymi śladami ....?
Ja podążę chętnie.......a mogę Wam Julkę podrzucić,bo chciałbym tak samo .......![]()
Fajnie tak, raz na jakiś czas bez "słodziaków".....
Dolina Małej łąki super,zazdraszczam tej wycieczki![]()
Pozdrowionka.

.png)
CROberto napisał(a):walp napisał(a):Witaj CROberto
Pozdrawiam
Cześć walp.
Dzięki ci bardzo za dobre słowo....jeżeli odpowiada Ci mój sposób pisania to zapraszam: