.png)
.png)
dr_carlos napisał(a):dzieki kolego,
myślisz ze mimoto ze wątki te sa niekiedy z 2007 to jest wszystko ok.??
.png)
dr_carlos napisał(a):witam. juz jestem spragniony wakacji, a najlepiej w cro, jesli macie jakieś info o tanich kwaterach w drugiej połowie sierpnia dla 4 osób to dajcie cynk. W zeszłym roku bylismy w primosten i było super, ten rok nie jest zbyt dobry finansowo i jeszcze to euro poszło do góry wiec szukam czegos taniego, tylko nie piszcie prosze ze pole namiotowe jest tanie, bo w namiocie sie juz namieszkałem, hehe POZDRAV
mkm napisał(a):dr_carlos napisał(a):witam. juz jestem spragniony wakacji, a najlepiej w cro, jesli macie jakieś info o tanich kwaterach w drugiej połowie sierpnia dla 4 osób to dajcie cynk. W zeszłym roku bylismy w primosten i było super, ten rok nie jest zbyt dobry finansowo i jeszcze to euro poszło do góry wiec szukam czegos taniego, tylko nie piszcie prosze ze pole namiotowe jest tanie, bo w namiocie sie juz namieszkałem, hehe POZDRAV
Jedż w takim razie na Peljesac![]()
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
.png)
Sławomir Wocial napisał(a):mkm napisał(a):dr_carlos napisał(a):witam. juz jestem spragniony wakacji, a najlepiej w cro, jesli macie jakieś info o tanich kwaterach w drugiej połowie sierpnia dla 4 osób to dajcie cynk. W zeszłym roku bylismy w primosten i było super, ten rok nie jest zbyt dobry finansowo i jeszcze to euro poszło do góry wiec szukam czegos taniego, tylko nie piszcie prosze ze pole namiotowe jest tanie, bo w namiocie sie juz namieszkałem, hehe POZDRAV
Jedż w takim razie na Peljesac![]()
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
hehehe... Domy Daničićów chyba z przed 10 lat, jeszcze jak się nazywał "Ana"
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje