Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

tanie kwatery

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dr_carlos
Globtroter
tanie kwatery

Nieprzeczytany postnapisał(a) dr_carlos » 24.02.2009 16:29

witam. juz jestem spragniony wakacji, a najlepiej w cro, jesli macie jakieś info o tanich kwaterach w drugiej połowie sierpnia dla 4 osób to dajcie cynk. W zeszłym roku bylismy w primosten i było super, ten rok nie jest zbyt dobry finansowo i jeszcze to euro poszło do góry wiec szukam czegos taniego, tylko nie piszcie prosze ze pole namiotowe jest tanie, bo w namiocie sie juz namieszkałem, hehe POZDRAV
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 24.02.2009 16:32

dr_carlos
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) dr_carlos » 25.02.2009 19:11

dzieki kolego,

myślisz ze mimoto ze wątki te sa niekiedy z 2007 to jest wszystko ok.??
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 25.02.2009 19:22

dr_carlos napisał(a):dzieki kolego,

myślisz ze mimoto ze wątki te sa niekiedy z 2007 to jest wszystko ok.??

Tu nie chodzi o datę postu, bo one są tylko zebrane w FAQ w roku 2007, ale o podane w wątku linki do stron www z bezpośrednimi kontaktami do właścicieli :D a te są aktualne, a co do cen wynajmu...to wybierz interesujące Cię kwatery i wysyłaj maile z zapytaniem :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 25.02.2009 19:30

dr_carlos napisał(a):witam. juz jestem spragniony wakacji, a najlepiej w cro, jesli macie jakieś info o tanich kwaterach w drugiej połowie sierpnia dla 4 osób to dajcie cynk. W zeszłym roku bylismy w primosten i było super, ten rok nie jest zbyt dobry finansowo i jeszcze to euro poszło do góry wiec szukam czegos taniego, tylko nie piszcie prosze ze pole namiotowe jest tanie, bo w namiocie sie juz namieszkałem, hehe POZDRAV

Jedż w takim razie na Peljesac :D
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.02.2009 19:34

mkm napisał(a):
dr_carlos napisał(a):witam. juz jestem spragniony wakacji, a najlepiej w cro, jesli macie jakieś info o tanich kwaterach w drugiej połowie sierpnia dla 4 osób to dajcie cynk. W zeszłym roku bylismy w primosten i było super, ten rok nie jest zbyt dobry finansowo i jeszcze to euro poszło do góry wiec szukam czegos taniego, tylko nie piszcie prosze ze pole namiotowe jest tanie, bo w namiocie sie juz namieszkałem, hehe POZDRAV

hehehe... Domy Daničićów chyba z przed 10 lat, jeszcze jak się nazywał "Ana" :)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 25.02.2009 19:52

Sławomir Wocial napisał(a):
mkm napisał(a):

hehehe... Domy Daničićów chyba z przed 10 lat, jeszcze jak się nazywał "Ana" :)

Ale... , chyba dobrze doradziłem :? :D
dr_carlos
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) dr_carlos » 25.02.2009 21:50

dzieki za zainteresowanie
własnie wertuje linki od kolegi i całkiem rozsądne ceny nawet sa.
POZDRAV :D
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 25.02.2009 22:04

dr_carlos napisał(a):dzieki za zainteresowanie
własnie wertuje linki od kolegi i całkiem rozsądne ceny nawet sa.
POZDRAV :D

Jak kolega będzie miał mało , to damy jeszcze trochę :wink: :D
dr_carlos
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) dr_carlos » 26.02.2009 10:44

no pewnie ze dawajcie jeszcze,, jak mnie sie znudzi przeglądanie to wysle do znajomych niech tez szukają
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 27.02.2009 20:31

dr_carlos napisał(a):no pewnie ze dawajcie jeszcze,, jak mnie sie znudzi przeglądanie to wysle do znajomych niech tez szukają

W takim wypadku ... , to nie damy :wink: :D
dr_carlos
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) dr_carlos » 02.03.2009 14:42

hehe :D
pozdrawiam i dzieki :D

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje