Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

tanie kwatery

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lidia_lee
Autostopowicz
tanie kwatery

Nieprzeczytany postnapisał(a) lidia_lee » 15.07.2008 23:26

Witam,
wybieram sie we wrześniu do Chorwacji, 3 osoby + pies. Znacie może jakies fajne tanie kwaTery?Wiem, że duzo mówi sie o wyjeździe w ciemno, ale wolałabym, zwłaszcza z uwagi na psa, mieć zarezerwowane noclegi. Mysle o Splicie, albo innym uroczym miescie, raczej w Dalmacji. ale jestem otwarta na porady, bo nigdy tam nie byłam. Zależy mi na miejscu ciekawym turystycznie, ale i troche rozrywkowym, gdzie można fajnie spędzic czas równiez wieczorkiem,
Z góry dziękuje i prosze o porade i namiary.
Pozdrawiam
Li
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.07.2008 00:07

Split to dość duże miasto, chcesz wakacje spędzić w mieście i do tego jeszcze z psem co z miasta Łodzi pochodzi :wink: :lol:
Czy piesek też lubi ciekawe miejsca turystyczne i wieczorne rozrywki - czyżby chodził np. na dyskoteki :wink: :lol:
lidia_lee
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lidia_lee » 16.07.2008 21:37

bez obaw o psa!!Bedziemy w trójke więc damy sobie z nim rade.A czy wakacje trzeba spędzać na odludziu??Troche nie rozumiem tego tonu!!?Lubie miejsca rozrywkowe, i spokojnie mozna pogodzić odpoczynek z ciekawą rozrywka wieczorną, typu knajpka, itp. Po prostu pytam, bo w Chorwacji akurat nie byłam.
wojteker
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojteker » 16.07.2008 21:49

hihihi...pani z Łodzi bardzo nerwowa jak na tak późną porę...
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 17.07.2008 09:13

he..jak ktoś lubi spędzać wakacje w dużych miastach to jego sprawa 8O
To tak jakby spędzać wakacje w Gdańsku..mnie przeraża spędzania wakacji w Makarskiej, a co dopiero tak duże miasto jak Split :?
W Chorwacji jest tyle pięknych miasteczek i mieścin do wypoczywania.
We wrześniu(kwatery do wyboru do koloru).
Może zamiast Splitu - Dubrownik.. :o ?

Pozdrawiam
walidom
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) walidom » 17.07.2008 11:45

lidia_lee napisał(a):bez obaw o psa!!Bedziemy w trójke więc damy sobie z nim rade.A czy wakacje trzeba spędzać na odludziu??Troche nie rozumiem tego tonu!!?Lubie miejsca rozrywkowe, i spokojnie mozna pogodzić odpoczynek z ciekawą rozrywka wieczorną, typu knajpka, itp. Po prostu pytam, bo w Chorwacji akurat nie byłam.

to tu nikt ci na złość nie robi po co te nerwy!?
tylko rade daje !!!!!! a jak chcesz trochę rozrywki wieczornej to masz prawie w każdej mniejszej miejscowości! a jak strasznie lubisz balować to do PUli śmigaj tam koncerty są ! fajna muza jest a bilety mozesz kupić juz teraz przez internet tylko trzeba poszukać !
nerwy to sobie wiesz schowaj! :lol:
lidia_lee
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lidia_lee » 17.07.2008 20:45

No bo to chyba jest tak, że każdy lubi coś innego i nie ma co tu debatować i oceniać co jest gorsze a co lepsze! Bardzo dobrze czuje sie w duzych miastach i nie widze sensu tłumaczenia sie z tego, lubie miasta nocą i dobrze mi z tym:) Gdańsk akurat, uwielbiam :D :) i chętnie tam wyjeżdżam.
A tak w ogóle to zapytałam tylko na poczatku o troche rozrywki wieczornej, a nie wielką imprę z petardami i muzą do rana...
Za porady dzięki

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje