Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

tani apartament dla młodych

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
plastelinka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) plastelinka » 14.10.2008 14:14

Prosimy o namiary na niedrogi apartament z klimatyzacją dla pary studentow.Przy morzu, a im wieksza "pustelnia" tym lepiej.Z dala od duzych sklepow,tłumu turystow...

:)))
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.10.2008 14:54

plastelinka napisał(a):Prosimy o namiary na niedrogi apartament z klimatyzacją dla pary studentow.....

Ale gdzie :?: :!: :?: :lol:
Zacznij od działu FAQ a gwarantuje Ci, że trochę namiarów znajdziesz
forum/viewtopic.php?t=17804
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 14.10.2008 15:00

plastelinka napisał(a):Prosimy o namiary na niedrogi apartament z klimatyzacją dla pary studentow.Przy morzu, a im wieksza "pustelnia" tym lepiej.Z dala od duzych sklepow,tłumu turystow...

:)))

Tani to pojęcie względne..
Zresztą nie wiem czy interesują was małe mieściny czy zupełne odludzia..?
Najlepiej jechać poza sezonem np. wrzesień w ciemno.
Malo ludzi, ceny niższe..pogoda nadal bardzo ładna..
Na miejscu można wytargować bardzo przyzwoite ceny...
Na forum jest dużo informacji np.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Ja mogę polecić niedrogi apartament w Gradac - 9E za osobę...
Jaki region was interesuje?
plastelinka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) plastelinka » 14.10.2008 15:03

Oj zapomniała faktycznie :) Moze wyspa Hvar...zalezy nam na dobrej plazy,przejzystym dnie (nurkowanie),ciszy,spokoju...wiadomo ze cos zwiedzic,czy zrobic zakupki tez trzeba...
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 14.10.2008 15:32

plastelinka napisał(a):Oj zapomniała faktycznie :) Moze wyspa Hvar...zalezy nam na dobrej plazy,przejzystym dnie (nurkowanie),ciszy,spokoju...wiadomo ze cos zwiedzic,czy zrobic zakupki tez trzeba...

Wyspa Hvar rzeczywiście ładna jednak z plażami w miasteczkach tam kiepsko...Do ładnych plaż trzeba dojeżdżać...chyba, że południowa część wyspy czyli Zavala, Ivan Dolac...
Za to wyspa Brac ma ładne plaże właśnie w miasteczkach, miasteczka ciche i spokojne..piękne widoki...Splitska, Supetar,Mirca, Sutivan..
Odsyłam do mojej relacji tu sporo info i zdjęc o Brac jak i Hvar:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=21203
Jednak nikt tu za Ciebie miejsca nie wybierze.,.najlepiej abyście sami przejrzeli forum, zdjęcia i wybrali miejsce..
Płw.Peljesac godny polecenia...cisza, spokój, przepiękne widoki i śliczne plaże przy miasteczkach :)
Pozdrawiam
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 14.10.2008 18:32

ines napisał(a):
plastelinka napisał(a):Oj zapomniała faktycznie :) Moze wyspa Hvar...zalezy nam na dobrej plazy,przejzystym dnie (nurkowanie),ciszy,spokoju...wiadomo ze cos zwiedzic,czy zrobic zakupki tez trzeba...

Wyspa Hvar rzeczywiście ładna jednak z plażami w miasteczkach tam kiepsko...Do ładnych plaż trzeba dojeżdżać...chyba, że południowa część wyspy czyli Zavala, Ivan Dolac...
Za to wyspa Brac ma ładne plaże właśnie w miasteczkach, miasteczka ciche i spokojne..piękne widoki...Splitska, Supetar,Mirca, Sutivan..
Odsyłam do mojej relacji tu sporo info i zdjęc o Brac jak i Hvar:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=21203
Jednak nikt tu za Ciebie miejsca nie wybierze.,.najlepiej abyście sami przejrzeli forum, zdjęcia i wybrali miejsce..
Płw.Peljesac godny polecenia...cisza, spokój, przepiękne widoki i śliczne plaże przy miasteczkach :)
Pozdrawiam

Wszystko się zgadza , z tym że te piękne plaże w miasteczkach ... :?: No poza Splitską oczywiście :wink: Piękne plaże na pewno są z dala od miasteczek , i to nie tylko na Bracu :D Jest jeszcze oczywiście TUCEPI :wink:
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 14.10.2008 21:56

mkm chyba nie będziemy się licytować gdzie dla kogo są najlepsze plaże..napisałam o tych, które JA uznałam za godne uwagi, każdy ma jednak swój wyznacznik " pięknej plaży " i jest to pojęcie względne..
Tucepi południowe jak najbardziej, ale tylko poza sezonem!
Pozdrawiam :)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 16.10.2008 15:58

Ines tylko poza sezonem , to też jest względne :wink: A dlaczego nie przed :? :wink:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone