.png)
.png)
bluesman napisał(a):Chorwacja to jest toprawie 100% Chorwacji
![]()
.png)
.png)
Trajgul napisał(a):Myślę, ze Bluesmanowi chodzi o to, ze jest kilku użytkowników, którzy komentują prawie codziennie, jednocześnie po kilkanaście relacji w tym samym czasie z innych zakatkow świata i wówczas tak to wygląda jak na screenie.
.png)
Trajgul napisał(a):Myślę, ze Bluesmanowi chodzi o to...
.png)
.png)
.png)
JestHabanero napisał(a):Współczuję Hellmaniakom i Itamaniakom, że nie mają swojego forum.
piekara114 napisał(a):JestHabanero napisał(a):Współczuję Hellmaniakom i Itamaniakom, że nie mają swojego forum.http://www.grecja.iq24.pl/ Ale ma sporo ograniczeń i trochę brak tam moderatora....
.png)
maxredaktor napisał(a):bluesman napisał(a):Chorwacja to jest toprawie 100% Chorwacji
![]()
bluesman, a w których działach ty się najczęściej udzielasz?
Mi otwartość tego forum na relacje globtroterskie bardzo się podoba, mam nadzieję, że to się nie zmieni.
Mikromir napisał(a):Komuś to przeszkadza? Bo mnie nie. Wręcz przeciwnie. Wszechstronnych, otwartych na świat podróżników, którzy poświęcają swój czas, by dzielić się z nami doświadczeniem, uważam za prawdziwy skarb tego forum. Oby tak dalej. I należy ich wspierać pozytywnymi komentarzami, bo to motywuje do pisania relacji - a one dla nas są bezcenne. W przeciwieństwie do bezużytecznych wątków, w których ktoś chce zaistnieć wyłącznie wkładając kij w mrowisko. Tyle w temacie.
walp napisał(a):Sprytnie to bluesman zmanipulowałeś, wybrałeś bowiem moment, kiedy Franz np. aktualizuje swoje wątki i wówczas tak wygląda główna strona forum.
Nie widzę nic złego w tym, że dział "Jak nie Chorwacja to ???" rozwija się prężnie, bo dla wielu Cromaniaków podawane w nim propozycje stanowią urozmaicenie chorwackich wakacji.
Poza tym, bycie Cromaniakiem polega również na tym, aby mieć jakieś porównanie z innymi krajami i na tej podstawie móc przedstawić plusy i minusy chorwackich destynacji.
boboo napisał(a):@ bluesman,
Tak to już jest, że na forum o Chorwacji, można również poczytać o... Chorwacji.
Na forum o broni można poczytać o paleniu w piecach, remontach domów a także o... broni.
Czyli nie ma się czego czepiać.
W Niemczech istnieje określenie: "Fachidiot".
Oznacza ono człowieka, który jest mistrzem/expertem w swoim fachu, ale na inne tematy... no cóż: "idiot"![]()
Marzy Ci się "fachidiotyczne" forum? Zero problemu. Po prostu załóż sobie takie. Hosting obecnie jest tani.
Czy uważasz, że należałoby skasować tematy
o fotografii, bo a nuż ktoś wykorzysta tę wiedzę i porady do pstrykania w Pirenejach?
o świnkach na "5 zł"? Bo oszczędzający może się rozmyślić i wydać pieniądze na wycieczkę do Petry, albo po prostu przepić?
Bea.ta napisał(a):A ja myślę, że bluesman powinien spojrzeć na wątki, w których się udziela.
Tam to jest 200% Chorwacji

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.