Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

tak na co dzień wygląda forum o Cro !

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 02.11.2018 11:44

bluesman napisał(a):
walp napisał(a):Sprytnie to bluesman zmanipulowałeś, wybrałeś bowiem moment, kiedy Franz np. aktualizuje swoje wątki i wówczas tak wygląda główna strona forum.

Żadnej manipulacji nie było i nic specjalnie nie wybierałem :) tak wyglądało forum w momencie jak zacząłem oglądać ;)

Mogłeś również wczoraj wkleić główną stronę forum, kiedy były odświeżane wątki mające w tytule "spomen" i zapytać czy to forum żałobne?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.11.2018 11:48

piekara114 napisał(a):
Habanero napisał(a):Współczuję Hellmaniakom i Itamaniakom, że nie mają swojego forum.
Jest :D http://www.grecja.iq24.pl/ Ale ma sporo ograniczeń i trochę brak tam moderatora....

I może z powodu braku moderatora widzę tam "wielonickowca" :oczko_usmiech: :mrgreen:
boboo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 02.11.2018 11:49

bluesman napisał(a):Przeczytaj to co napisałem na wstępie :)

Robiąc screenshot'a w odpowiednim momencie można "udowodnić" cuda/cudeńka.
Jak np. to, że to forum zajmuje się głównie wspominaniem tych, co odeszli (6 na 10 pozycji na liście).
A tylko sporadycznie coś o Chorwacji i okolicach, zamiast oczekiwanych 100% Chorwacji.
ostatnie_tematy_cropl.png

Na podobnej argumentacji i dowodach bazują "płaskoziemcy" i inni "teoretycy spisków".

Edit: 11:50
widzę, że kolega Walp doszedł do podobnych wniosków.
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 02.11.2018 13:11

bluesman napisał(a):Słabo myślisz :mrgreen: i polecam przeczytanie tego co napisałem na wstępie :papa:

Niekoniecznie słabo mysle ;)
Ukryty przekaz - skoro więcej ludzi pomyślalo, tak jak ja, to wydaje mi się, że Twój wpis nic nie zmieni :)
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 02.11.2018 13:30

Nie przesadzajmy z tym, że za duzo tu wątków pobocznych itp. Na forum tak jak w rodzinie, o wszystkim sie rozmawia, dzielimy sie swoimi uwagami, spostrzeżeniami, nawet posprzeczamy:) Cromaniacy to jedna wielka rodzinka:)!
ACandrzej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ACandrzej » 03.11.2018 09:27

Tak się zastanawiam, jaki cel miało założenie tego tematu.
Czyżby osoba go zakładająca obawiała się, że my możemy nie zauważyć, że pojawia się dużo tematów nie związanych z Chorwacją?
Tematy nie chorwackie powodują, że to forum żyje przez cały rok.
Dobrze, że mamy taki skarb, jak Wojtek. Ale jest to moje subiektywne zdanie...
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 04.11.2018 08:55

ACandrzej napisał(a):Tak się zastanawiam, jaki cel miało założenie tego tematu.
Czyżby osoba go zakładająca obawiała się, że my możemy nie zauważyć, że pojawia się dużo tematów nie związanych z Chorwacją?
Tematy nie chorwackie powodują, że to forum żyje przez cały rok.
Dobrze, że mamy taki skarb, jak Wojtek. Ale jest to moje subiektywne zdanie...

Zabawne :mrgreen: ale zastanawiaj się dalej :mrgreen: Osoba zakładająca stwierdziła pewien fakt i nic więcej !
Nazwa forum powinna zatem brzmieć Cro pl i other stories :mrgreen:

Info dla tych, którzy zastanawiają się gdzie się udzielam najwięcej, wyjaśniam: najwięcej udzielam się w Hyde Parku ale tego nie ma na głównej stronie, gdzie moim zdaniem powinny pojawiać się wyłącznie tematy związane z Cro :) Kto chce poszukać czegoś więcej powinien wchodzić głębiej :)

walp napisał(a):Mogłeś również wczoraj wkleić główną stronę forum, kiedy były odświeżane wątki mające w tytule "spomen" i zapytać czy to forum żałobne?

Mogłem ale tego nie zrobiłem. Moja reakcja nastąpiła w pewnym momencie, w odpowiedzi na stwierdzenie faktu i tyle, a tu nagle doszukujesz się nie wiadomo jakiej manipulacji.
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 28.11.2018 11:09

Bea.ta napisał(a):A ja myślę, że bluesman powinien spojrzeć na wątki, w których się udziela.
Tam to jest 200% Chorwacji ;)

Tak sobie wróciłem do wątku :mrgreen: Kochana, spójrz szanowana moderatorko gdzie Ty się udzielasz i co ma to w wspólnego z Cro. Tak sobie zerknąłem :) Bądź bardziej obiektywna zanim zaczniesz innych krytykować :papa:
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

tak na co dzień wygląda forum o Cro ! - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone