Franz napisał(a):Hmmm... my też takowe mamy: ę, ą.
Ț ț Ș ș - miałem na myśli takie spółgłoski
Dzięki za zwięzłe wytłumaczenie tematu ziem rumuńskich.
Pozdrawiam!
edit: chyba nie uda mi się ich wkleić
Franz napisał(a):Hmmm... my też takowe mamy: ę, ą.
.png)
maslinka napisał(a):[
Dziękuję wszystkim czytającym za zainteresowanie oraz cenne uwagi i komentarze. Fajnie, że byliście ze mną
Pozdrawiam serdecznie,
Agnieszka vel Maslinka

.png)
Mibi napisał(a):Maslinko
i ja dziękuję za wspaniałą relację.
Byłem na Korculi w tym roku i fajnie jest powspominać przebyte szlaki.
Mnie również Vela Luka nie zachwyciła. Natomiast podobało mi się Blato no i oczywiście Korcula (mieszkaliśmy w Lumbardzie).
Pozdrawiam
.png)
.png)
stan napisał(a):Ponieważ w czerwcu 2010 r. planuję kilka dni spędzić na Hvarze, dlatego szukam wszelkich informacji na forum dotyczących tej wyspy. Przeczytałem wiele relacji, ale Twoją uważam za najlepszą. Podobnie jak Ty, lubimy z żoną dużo zwiedzać, a plażować na dzikich małych plażach, Dlatego Twoje wspomnienia wędrują do moich zakładek i wiem już na pewno, że skorzystam z bardzo wielu cennych informacji.
Dziękuję za tak świetną relacje i pozdrawiam.
.png)
laciatek napisał(a):Chciałam przeczytać jednym tchem, ale nie dałam rady, jak zwykle relacja nietuzinkowa, przesycona świetnymi fotkami i aromatem potraw i winka
, z przyjemnością będę się nią delektować na raty w te chłodne, jesienne wieczorki
.png)

.png)
mwxx napisał(a):Witaj
zaczynam przygodę na forum i czytam Twoją relację.....świetna !! znalazłem w niej coś swojego, bo w te wakacje urlop spędziłem na Węgrzech
.....a moja podróż do Chorwacji w 2010 już się zaczyna, właśnie dzieki takim opisom jak Twój, czuję już ten klimat, smak i zapach, wspaniała lektura na jesienne wieczory...........masz kolejnego czytelnika![]()
pozdrawiam serdecznie

.png)
maslinka napisał(a):Kkra, dzięki za obecnośćJeszcze tylko 9 miesięcy...
.png)
mwxx napisał(a):
myślę Maslinka że Chorwacja i tak mnie pozytywnie zaskoczy
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży