Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam kontaktów bezpośrednich na Marusici

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
szantymen
Globtroter

Postnapisał(a) szantymen » 01.02.2008 09:11

Poszukuję bezpośredniego kontaktu do właścicieli willi w Marusici. Miałem jechać do willi iwana ale niestety pokój ośmio osobowy okazał się pokojem z dwiema sypialniami czyli 4+4. Co dla dwóch rodzin raczej nie do przyjęcia. Lokalizacja piękna ale spać na „kupie” z dzieciakami, to żaden odpoczynek.
madzia1981
Cromaniak

Postnapisał(a) madzia1981 » 01.02.2008 09:24

Poszukaj na forum andy.pl . Był w zeszłym roku w Marusici, może coś podpowie.
andy.pl
Cromaniak

Postnapisał(a) andy.pl » 01.02.2008 09:50

I może dobrze się stało bo willa Ivana jest dość kontrowersyjnym miejscem -ja spotkałem więcej głosów krytycznych niż pozytywnych.
Osobiście spędziłem urocze wakacje w apartamencie Kuzmanic - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. Dwa bliźniacze apartamenty 2+2 to chyba coś w sam raz dla Ciebie (też byłem w dwie rodziny i chcieliśmy być razem ale osobno :mrgreen: :mrgreen:).
Zakładam, że skoro pytasz o Marusici to wiesz jak jest położone i niestraszne Ci ...... schodów do plaży ( a zwłaszcza z powrotem) :mrgreen:

Pozdrav
szantymen
Globtroter

Postnapisał(a) szantymen » 01.02.2008 10:17

Przewertowałem troszkę stron na temat Marusici i skałki są ok widok na morze rekompensuje wchodzenie. Poza tym schodki dają możliwość zrzucenia nadwyżek :lol: i te prywatne plaże to mnie kręci. Masz może namiar na willę bezpośredni, bo portal marucisi.com to biuro turystyczne.
Jest to mój pierwszy wyjazd na cro więc staram się jak najwięcej poczytać
Pozdro
pt
Croentuzjasta

Postnapisał(a) pt » 01.02.2008 10:38

Poszukaj w apartamencie Tokic, byłem tam 4 lata temu w 8 osób. 3 sypialnie, salon , 3 łazienki, kuchnia i wielki zadaszony taras. Prywatna plaża.Apartament na parterze. Właściciele mówią tylko po chorwacku i włosku ale o ile nic sie nie zmieniło to kontakt i tak przez admina strony oficjalnej. Powodzenia
szantymen
Globtroter

Postnapisał(a) szantymen » 01.02.2008 11:07

Dzięki bardzo, będę próbował.
andy.pl
Cromaniak

Postnapisał(a) andy.pl » 01.02.2008 11:21

szantymen napisał(a):...Masz może namiar na willę bezpośredni, bo portal marucisi.com to biuro turystyczne...
Pozdro

do Kuzmanic kontakt bezpośredni przez biuro Alujevic :D
j_w
Croentuzjasta

Postnapisał(a) j_w » 01.02.2008 11:23

szantymen napisał(a):Poszukuję bezpośredniego kontaktu do właścicieli willi w Marusici. Miałem jechać do willi iwana ale niestety pokój ośmio osobowy okazał się pokojem z dwiema sypialniami czyli 4+4. Co dla dwóch rodzin raczej nie do przyjęcia. Lokalizacja piękna ale spać na „kupie” z dzieciakami, to żaden odpoczynek.

Mam bezposredni namiar na wille pim byłem tam 2 lata temu. Jesli jesteś zainteresowany pisz na j_w21(małpa)wp.pl.Polecam blisko do plaży i właściciele super-szczególnie Piter :D.
szantymen
Globtroter

Postnapisał(a) szantymen » 01.02.2008 11:37

Dzięki Piter zaraz machnę meila. Jeszcze takie ogólne pytanie czy w jakiejś willi były uwagi co do właścicieli? Niezgodność oferty z tym co na miejscu? Lub niespodziewane dopłaty?
AnetaA
Cromaniak

Postnapisał(a) AnetaA » 01.02.2008 11:55

szantymen napisał(a):Dzięki Piter zaraz machnę meila. Jeszcze takie ogólne pytanie czy w jakiejś willi były uwagi co do właścicieli? Niezgodność oferty z tym co na miejscu? Lub niespodziewane dopłaty?

Jak czytałeś forum to pewnie wiesz, my byliśmy w zeszłym roku i sobie chwalimy-poczytaj relację,my tez znleźliśmy nasze apartamenty przez Jasną Alujevic-ta stronka i agencja to ich prywatna inicjatywa i warto z tego skorzystać, bo jest ok.
szantymen
Globtroter

Postnapisał(a) szantymen » 01.02.2008 12:05

Tak Anetko czytałem wasze opinie, już wysłałem do Agencji maila z zapytaniem. Przy okazji stronę mają w naszym języku, a mówią też po polsku, można do nich dzwoinić?
Właśnie przeczytałem jeszcze raz Twój opis i już chcę tam być.
andy.pl
Cromaniak

Postnapisał(a) andy.pl » 01.02.2008 13:16

szantymen napisał(a):.... Przy okazji stronę mają w naszym języku, a mówią też po polsku, można do nich dzwoinić?...

Jasna nie mówi po polsku, ale w Chorwacji to żaden problem. Jeśli nie znasz angielskiego to w polsko-chorwackim narzeczu też można wszystko zrozumieć :)
Pozdrawiam
szantymen
Globtroter

Postnapisał(a) szantymen » 01.02.2008 20:38

Powiem szczerze że po lektórze stron chorwackich uważam że jest to bliski nam język. Przez telefon może jest troszkę gorzej, ale twarzą w twarz i z lekką gestykulacją może być nieźle.
Autko u Niemca kupiłem a z językiem też nie najlepiej, a ten niemiecki to ni jak nie podobny do polskiego :)))
Marcin29
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Marcin29 » 02.02.2008 09:55

szantymen napisał(a):Powiem szczerze że po lektórze stron chorwackich uważam że jest to bliski nam język. Przez telefon może jest troszkę gorzej, ale twarzą w twarz i z lekką gestykulacją może być nieźle.
Autko u Niemca kupiłem a z językiem też nie najlepiej, a ten niemiecki to ni jak nie podobny do polskiego :)))

NIE polecam Villa Danica w Marusici.dodaja dziwne koszty pod koniec i wychodzi wiecej niz ozgodnione.warunki w miare ok.
szantymen
Globtroter

Postnapisał(a) szantymen » 02.02.2008 12:38

Dzięki Marcin będę miał na uwadze. Narazie nie wysyłałem tam zapytania.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone