Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

szukam apartamentu dla 4osób Makarska od 19.08

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sandra667
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sandra667 » 16.08.2011 19:56

Tak jak w temacie:) możecie mi coś polecić od 19,20 sierpnia na 2tygodnie ? Jedziemy w 4osoby, zależy nam, aby nie było strasznie daleko na plaże i aby cena była atrakcyjna :) Myślimy, aby ewentualnie jechać w ciemno [ dwa poprzednie razy spokojnie znaleźliśmy fajne lokum, ale to było 4 lata temu, może się coś zmieniło?;) zwłaszcza, że ten rok podobno jest wieeeeelu Polaków)

Myślicie, że da rade znaleźć coś w tym terminie w cenie 40-55 euro ?

Pomóżcie jeśli np. właśnie wróciliście i macie jakiś fajny namiar:)
1swietlik
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) 1swietlik » 17.08.2011 11:00

Witam
Ja z rodziną byłem w lipcu w Breli, pojechaliśmy w ciemno. Czas jaki poświęciłem na szukanie apartamentu to ok. 10 min. Dlaczego jedziecie do Makarskiej, tam jest okropny tłok i zaludnione plaże. Jak będziecie chcieli to mogę dać namiary na apartament w Breli. Płaciłem za dwa apartamenty dwuosobowe 60 E.
Sandra667
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sandra667 » 19.08.2011 09:38

jesteśmy już na miejscu:)

Udało się znaleźć apartament dla 4osób w domu, w którym już kiedyś byliśmy:) Myślałam, że będzie trudniej...ale prawda jest taka, że w co trzecim albo czwartym domu są wolne apartamenty ;) wiszą kartki na bramach, chociaż samochodów wszędzie pełno... i naprawde bardzo dużo w tym roku z PL ;)

Pytasz czemu Makarska? Lubimy to miasto, krajobraz bajeczny... jeden taras mamy na góry, drugi na morze. Plaża- chodzimy na cypel, który nam odpowiada- daleko nie jest:) Nocne życie, knajpy, port etc. Jako iż na co dzień, żyjemy spokojniej w wakacje można poszaleć w większym mieście;)

Pozdrowienia z gorącej Makarskiej ;)))
maserati
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) maserati » 19.08.2011 17:40

1swietlik napisał(a):Witam
Ja z rodziną byłem w lipcu w Breli, pojechaliśmy w ciemno. Czas jaki poświęciłem na szukanie apartamentu to ok. 10 min. Dlaczego jedziecie do Makarskiej, tam jest okropny tłok i zaludnione plaże. Jak będziecie chcieli to mogę dać namiary na apartament w Breli. Płaciłem za dwa apartamenty dwuosobowe 60 E.

Witam,

ja poproszę namiary i jakieś fotki jak można gdzieś wrzucić :)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone