sdolas napisał(a):Jedynie mam trochę wątpliwości co do samych plaż, bo my bardzo lubimy drzewkaa tu widzę że "walka z parasolami" to standard.
Taki urok tego Pagu ...
Na ustronnych plażach drzewek ani śladu
Jak to na księżycu.

.png)
sdolas napisał(a):Jedynie mam trochę wątpliwości co do samych plaż, bo my bardzo lubimy drzewkaa tu widzę że "walka z parasolami" to standard.

.png)
Habanero napisał(a):Jak Pag Wam wypali to pamiętaj, my jesteśmy od 10-31.07 . Musimy nadrobić zaległości z Sutivanu
sdolas napisał(a):Gdzie są te plaże ?
Na mapach jakoś nie mogę namierzyćczy te o których wspominasz to plaże Dubrava i Delfinka
Plaży w tym rezerwacie widzę jest sporo, do której było najbliżej z parkingu ?
sdolas napisał(a):Jeśli nie pojedziemy w przyszłym roku na wyspę ponownie, to jest szansa że zrobię sobie jednodniowy wypad na rekonesans.
Jedynie mam trochę wątpliwości co do samych plaż, bo my bardzo lubimy drzewkaa tu widzę że "walka z parasolami" to standard.
AdamZ napisał(a):Habanero napisał(a):Jak Pag Wam wypali to pamiętaj, my jesteśmy od 10-31.07 . Musimy nadrobić zaległości z Sutivanu
Celuję raczej w drugą połowę czerwca z ew. zaczepem o pierwszy tydzień lipca więc wygląda ze jedynie możemy odbić piątkę na zmianie turnusuZawsze zostaje nam zgranie planu eksploracji Hvaru 2019
.png)
Habanero napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Taki urok tego Pagu ...
Na ustronnych plażach drzewek ani śladu![]()
Jak to na księżycu.
Nie tylko na ustronnych plażach. Widać drzewa na Pagu mocno przereklamowane. Są krzaczory gdzieniegdzie
.png)
Abakus68 napisał(a):Habanero napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Taki urok tego Pagu ...
Na ustronnych plażach drzewek ani śladu![]()
Jak to na księżycu.
Nie tylko na ustronnych plażach. Widać drzewa na Pagu mocno przereklamowane. Są krzaczory gdzieniegdzie
Albo Szyszka ma tam jakiegoś kooperanta;)

.png)
sdolas napisał(a):Konrad
Sympatycznie tam ...
Złudnie blisko wydaje się do Rucicy patrząc a tą fotkę![]()
Wpław pewnie też byś dał radę
Do Prnjicy dotarłeś może ?
Katerina napisał(a):Ja właśnie wróciłam z Cro, a bezpośrednio z Brača, staram się nadrobić Relację(miedzy praniem, a praniem), i tak myślę,że Pag wreszcie doczekał się mojej atencji![]()
Muszę to jeszcze przemyśleć ( na temat Brača), czy aby mnie oczarował..za krótko (4 dni) byłam,poza tym toczy się walka czy Krk , czy Pag ...na przyszłe wakacje..jako dodatek do Południa
![]()
Będę nadrabiać relację w szczegółach jak już się otrząsnę po powrocie
Powrót do Nasze relacje z podróży