AdamZ napisał(a):Dzięki za piękną reklamówkę Sutivanu. Miasteczko z lotu drona też cudne. Gościa na traktorku mijałem wdrapując się uliczką prowadzącą do katakumb, ciekawym czy o nim piszesz.
.png)
Habanero napisał(a):Jakieś podejrzane typki zaczęły kręcić się koło Zosi![]()
dids76 napisał(a):Habanero napisał(a):Jakieś podejrzane typki zaczęły kręcić się koło Zosi![]()
Podejrzane? Ty weź córkę wydaj w Chorwacji i do końca życia masz wczasy za freeTylko patrz co by przyszły zięć miał apartmany blisko morza, tak by na starość po górkach nie łazić
![]()
![]()
ps. Cały czas mojemu Szymonowi mówię żeby sobie żonę na Brač znalazł. Jak już nie chce tego zrobić dla siebie to chociaż dla rodziców![]()
.png)

.png)
dids76 napisał(a):Habanero napisał(a):Zosię moją, wydać w Chorwacji![]()
Przecież z mamusią i tatusiem ma być na całe życie
No to właśnie o to chodzi że całe życie z mamusią i tatusiemDo Chorwacji ma staruszków zabrać, tam zimy łagodne, cisza i spokój w sam raz na emeryturę
![]()
AdamZ napisał(a):Moja córa już znalazła faceta poza Chorwacją niestety, zostaje mi tylko wygrać w jakąś grę, zakupić nieruchomość na wyspie i delektować się ciszą i spokojemA jakie oszczędności na ogrzewaniu, ech, same plusy
![]()
Złoty Sutivan wyszedł przyjemnie choć jak widzę wiało trochę i temperatura nieco spadła z tych +600 stopni w cieniu
Z tym przymierzaniem się do samochodu to ja bym uważał, Tom Hanks też się przymierzał do malucha i wyszło jak wyszło
Katerina napisał(a):No i są urocze uliczkiBardzo urokliwie tam ze złotem i bez złota
![]()
A mojemu znajomemu to się wydała za Chorwata....żona, oczywiście teraz już ex![]()
Za Chorwata,co to ma pensjonaty na CiovoDzieci znajomego siłą rzeczy spędzają większą część roku w Cro z mamusią i nowym tatą.Pocieszam go tłumacząc,że jak te dzieciaki tam poślubią miejscowych, to też będzie miał bazę na starość, a nawet kilka
![]()
Konkluzja: w Chorwacji pilnuj nie tyle córy co małżonki (jest kogo sądząc po zdjęciach)
Trajgul napisał(a):Habanero, 2 ostatnie zdjęcia ociupinkę podobne do moich dwóch ostatnich z relacji
.png)
Habanero napisał(a):Ty Adamie w Sutivanie już chyba nieźle prześwietliłeś rynek nieruchomościJa muszę jeszcze trochę pojeździć, bo myślę że jeszcze najpiękniejsze zakątki przede mną
![]()
Powrót do Nasze relacje z podróży