Katerina napisał(a):Coś tam opisze ktoś...Ale nie wszystko![]()
![]()
I może nawet uda się przed czerwcem![]()
NO oby przed czerwcem, toż nie możesz w nieskończoność czekać.
.png)
Katerina napisał(a):Coś tam opisze ktoś...Ale nie wszystko![]()
![]()
I może nawet uda się przed czerwcem![]()
.png)
"gusia-s"]Na kotwicowisku przed visowskim bunkrem k. Rogacic miałam przerwę obiadowąKolorek wody też był fajny ale bunkier za niski by wpłynąć do środka ze sterczącym masztem.
Brackiego nie widziałam wcale
Taa, Tomkowi to ze sztuką kochania się może jedynie kojarzyć![]()
.png)
.png)
gusia-s napisał(a):Na połowy trzeba było się zatrzymać przy tej hodowli
.png)
Katerina napisał(a):A namierzyliście tę zatoczkę na mapie? To daleko na wschód od Murvicy?Czy coś pomyliłam?
A co do ryb, to rozumiem,że zjedliście je nafaszerowane makaronem?
.png)
.png)
U nas brały na naleśniki jak głupiebeatabm napisał(a):Katerina napisał(a):A namierzyliście tę zatoczkę na mapie? To daleko na wschód od Murvicy?Czy coś pomyliłam?
A co do ryb, to rozumiem,że zjedliście je nafaszerowane makaronem?
OczywiścieOna na północny zachód od Murwicy, i to mówię ja a nie Kapitan
![]()
![]()
prawie 13 mil w linii prostej.
Ryby nafaszerowały się sameNie sądziłam że to takie wegetarianki, kotletem gardzić
Cisza jak makiem zasiał ... aż grzech odpalać katarynębeatabm napisał(a):Ranek, wszyscy jeszcze śpią...
.png)
gusia-s napisał(a):U nas brały na naleśniki jak głupie
Cisza jak makiem zasiał ... aż grzech odpalać katarynębeatabm napisał(a):Ranek, wszyscy jeszcze śpią...
.png)
.png)
.png)
Doktor też ma jakieś przemyślenia
.png)
A wiesz, że też tak pomyślałam ... Doktor chce się zabezpieczyć termicznie bo przecież zmiana pogody idzieKaterina napisał(a):gusia-sDoktor też ma jakieś przemyślenia
Moim zdaniem coś knuje
Albo stara sobie przypomnieć którą to stroną - niebieską ,czy czarna do wierzchu jednak się tę piankę nakłada