Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

STUDENCI SZUKAJĄ APARTAMENTU:) Brela, Baska itp

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wujek_l
Autostopowicz
STUDENCI SZUKAJĄ APARTAMENTU:) Brela, Baska itp

Nieprzeczytany postnapisał(a) wujek_l » 22.05.2008 14:13

Witam Serdecznie! Chcemy w 2 pary wybrac się do Cro, termin pierwsza połowa sierpnia. Przeszukaliśmy już mnóstwo stron www z apartamentami, w tym terminie ceny kształtują się w granicach 70-100 euro. Nie mam jednak pewości co do danego apartamentu, czy strony www, na której jest dana oferta. W związku z czym.. czy mielibyście jakieś sprawdzone namiary na apartamenty, szczególnie interesowałaby nas Brela, Baska ew Podgora, Tucepi.. No nie wiem, o tych miejscowościach wyczytałem z forum, ze sa godne polecenia.

Moj mejl: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
GG: 3195619

Będę wdzięczny za informacje, obiecuje, że po wycieczce napiszę obszerne sprawozdanie :D.

Pozdrawiam

Damian.
wujek_l
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) wujek_l » 24.05.2008 16:14

W związku z brakiem odpowiedzi na mój temat, rozumiem, iż nikt nie był w Breli badź Basce?:)) No nic poszukam w internecie. pozdrawiam
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 24.05.2008 17:11

Cześć, wrzuć najpierw w naszą forumową wyszukiwarkę nazwy tych miejscowości... Gwarantuję, znajdziesz całe mnóstwo tematów dot. apartamentów na Rivierze Makarskiej. Zajrzyj też do FAQ 0 temat: Noclegi w Chorwacji: apartamenty i pokoje. To bardzo popularne destynacje wśród naszych forumowiczów
P.S. Baška to miejsce na wyspie Krk.. Tobie chyba jednak chodzi o Bašką Vodę, prawda...?
Pozdrawiam
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 27.05.2008 11:28

wujek_l napisał(a):W związku z brakiem odpowiedzi na mój temat, rozumiem, iż nikt nie był w Breli badź Basce?:)) No nic poszukam w internecie. pozdrawiam

namiar na kwaterę w BRELI wysłałem ci dziś na meila,POZDRAWIAM :P
Kasiulka85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiulka85 » 28.05.2008 10:12

Jeśli można to ja też sie dołączam do prośby...:)
Kasiulka85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiulka85 » 28.05.2008 10:13

aha zapomiałam:)

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 28.05.2008 16:05

Kasiulka85 napisał(a):aha zapomiałam:)

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

poszło na meila
Kasiulka85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiulka85 » 28.05.2008 16:32

Wielkie dzięki:)
tomag
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomag » 25.01.2009 11:45

Jeśli można to ja też bym prosił o ten adres. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzięki
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 25.01.2009 18:35

Kacper111 napisał(a):

poszło na meila

Kacper a może dorzuciłbyś sprawdzony namiar do naszej bazy w dziale FAQ

forum/viewtopic.php?t=17804 Piotrek ten temat prowadzi 8)
jb79
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jb79 » 25.01.2009 20:18

Bardzo proszę o namiary na Brele na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z góry dziękuję

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje