Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Starigrad Paklenica!! 3-17.08 szukam taniego pokoiku HELP!!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
LIPA83
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) LIPA83 » 04.07.2008 23:06

hej!! mam okazje zabrać sie ze znajomymi do Starigrad-paklenica 3-17 sierpień, jadę sama (czyt. bez osoby towarzyszącej) szukam jakiegoś pokoju w miarę rosądnej cenie :D będe wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki, pozdrawiam cieplutko :)
ROCHEN
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ROCHEN » 05.07.2008 10:24

Witam! Polecam Pansion Andelko, szczegóły zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Z tego co wiem ma pokoje 1, 2 ,3 osobowe . Te 1-osobowe nie mają widoku na morze tylko na podwórko czy ogród.Umywalka w pokoju WC i natrysk
na korytarzu.Jedzenie wspaniałe, gospodarze super.
Są to 2 budynki nad samym morzem, koło placu ze straganami i molo.
Mówia po niemiecku, angielsku,włosku i rozumią troche po polsku. :papa: :papa: :papa:
j23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) j23 » 05.07.2008 12:28

możesz spróbować tu
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
LIPA83
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) LIPA83 » 06.07.2008 09:57

wielkie dzięki za te wskazówki działam już ... może uda sie gdzieś zakotwiczyć :) pozdrawiam i jeszcze raz dzięki :D
Leszek W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek W » 06.07.2008 11:34

kiedyś coś przeglądałem i na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link były ciekawe propozycje ze Starigradu coś około 40€ za dobę
Hando14
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hando14 » 02.07.2012 20:11

Pansion Andelko mogę polecić ... bardzo fajni właściciele i bardzoooo blisko morza ... 33 kroki od wejścia.

Byliśmy w 2008 roku.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone