Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Srima - Vodice Apartamenty

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy warto wybrać na swój pierwszy pobyt w Chorwacji Srimę obok Vodic

Ankieta wygasła 06.07.2009 14:39

Tak
2
100%

Liczba głosów : 2

skopek01
Plażowicz
Srima - Vodice Apartamenty

Nieprzeczytany postnapisał(a) skopek01 » 06.06.2009 14:35

Szanowni przyjaciele!

Wybieram się pierwszy raz do Chorwacji.

Wybrałem miejscowość Vodice a konkretnie jej część "Srima".

Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu fajnej kwatery.

Szukam apartamentu dla 4 osób, klimatyzowanego, w odległości od morza max. 100-200m.

Cena najlepiej żeby nie przekroczyła 65EUR za dzień.

Bardzo proszę o pomoc osoby, które tam były bądź znają ciekawe kwatery.

Bardzo proszę nie odsyłać na inne strony forum, wszystko już obejrzałem.

Czekam z niecierpliwością na propozycje (najlepiej strony internetowe, maile).

Pozdrawiam!
malaewqa
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) malaewqa » 12.07.2009 21:58

Ja wróciłam dziś i byłam w samych Vodicach, byłam pierwszy raz w CRO i przyznam postudiowaniu tego forum i zapewnieniach wielu osób bałam się jechać w ciemno. Apartamentu szukaliśmy na miejscu i nie trwało to długo, 4 dorosłe osoby 30Euro za dobę. Właściwie Stiepan nas sam zaczepił, bardzo mili ludzie i czysto. Byliśmy też w Srima ale nam się tam nie podobało, plaża konkretnie.
qwertys
Plażowicz
Adria Mare - nie polecam!!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) qwertys » 13.07.2010 16:35

nie polecam Adria mare w Srimie. Właściciel chamski, pokój inny niż zamówiony. oszukał mnie na 250 euro

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje