pavlo napisał(a):Nieśmiało jeszcze zapytam: Beatko a jakim aparatem wykonałaś te foty?
Pozwolisz że na to pytanie odpowiem ciut później bo podsunąłeś mi nim kilka myśli do głowy więc parę dłuższych zdań muszę sklecić
.png)
pavlo napisał(a):Nieśmiało jeszcze zapytam: Beatko a jakim aparatem wykonałaś te foty?
.png)
"piotrf"]Dołączam do podziwiającychPiękne
![]()
Kilka dni temu oglądając wystawę fotografii usłyszałem "przepis" na dobre zdjęcie zachodu słońca :
"
- tafla wody , w której tańczyć będą odbite promienie zachodzącego słońca
- drzewa lub krzewy odpowiedzialne za zaburzenia linii prostych
- dziewczyna , żaglówka , albo konie w galopie "
Mnie się wydaje , że jeszcze samo zachodzące słońce też by się przydało , ale ja się nie znam![]()
Pozdrawiam
Piotr
.png)
.png)
.png)
"mchrob"]Oj Beata, Beata. Ja się tu od 4 miesięcy zastanawiam co to za węże i aligatory na Mazurach się pojawią a tu historyjka o sikaniu![]()
Powtórzę się - pięknie pokazujesz te nasze Mazury - może kiedyś dam się skusić. Taki houseboat to nie byłby zły pomysł - chyba nie trzeba mieć na niego uprawnień?
.png)
Postnapisał(a) pavlo » 04.09.2021 22:04
Nieśmiało jeszcze zapytam: Beatko a jakim aparatem wykonałaś te foty?
.png)
.png)
.png)
"pomorzanka zachodnia"]Te zdjęcia z zachodem słońca,wyobrażam sobie jak nastrojowo było wtedy na łódce
![]()
. I zdjęcie całej Waszej drużyny - to była moc.
Czy niedługo będziemy pływać po Jadranie?

.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):
W porcie stoi flota łódek z oczami.
.png)
Chris_M napisał(a):Te widoczne z daleka z jeziora oczy na ścianie hangaru zawsze robiły na mnie wrażenie, to był czyjś fantastyczny pomysł!
Dzięki za to zdjęcie, bo byłem ciekaw czy te oczy wciąż tam jeszcze są![]()
Wydaje mi się, że one jednak od lat 70-tych ub.w. (gdy je pierwszy raz zobaczyłem) trochę się zmieniły, wtedy chyba były trochę szersze, zajmowały większą powierzchnię na ścianie hangaru i wówczas robiły na mnie większe wrażenie.
.png)
.png)
.png)