Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

slatine Villa Palma

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 26.06.2009 11:58

mariusz_wa jeszcze jedno pytanie- ile jest apartamentów w tej willi- 3? mały średni i duży? i pewno w każdym Polacy :lol: ? to dopiero będą imprezki :D
mariusz_wa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz_wa » 26.06.2009 12:05

4 na pewno (może 5?)

tzn.

na samym dole jeden (największy)

wyżej - jeden duży (albo dwa mniejsze - na tym piętrze mieszkały dwie rodziny, ale przyjechali razem więc niewykluczone, że w jednym dużym apartamencie)

na ostatnim piętrze dwa średnie

aha, i na pewno sami Polacy - biuro, które wystawia te aparatmenty na allegro, ma wyłączność na tę willę;
Ostatnio edytowano 26.06.2009 12:11 przez mariusz_wa, łącznie edytowano 2 razy
toomas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toomas » 26.06.2009 12:07

My jedziemy do największego apartamentu (8 os.).
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 26.06.2009 12:40

- my byliśmy w średnim na piętrze, z balkonem ma morze;
:)[/quote]
Właśnie jestem po rozmowie z właścicielem i wszystko wskazuje na to że będziemy w tym samym apartamencie co wy- na górze z balkonem na morze.
Fajnie, że się odezwałeś bo co odczucia gości to odczucia gości, chociaż uważam,że pośrednik jest rzetelny i rzeczowy.
A co myślisz o samym Slatine? Bardzo zatłoczone plaże, jak z tym mostem zwodzonym duże korki?
mariusz_wa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz_wa » 26.06.2009 13:07

w korku staliśmy raz - a trochę pojeździliśmy, bo - jak wspominałem wcześniej - z pogodą było cienko... (byliśmy w lipcu)

ale tam jakiś nowy most mieli ukończyć, wiec może w tym roku już będzie druga przeprawa?

a samo Slatine? - taka mała wioska z dwoma sklepami, paroma restauracyjkami, pizzerią, knajpką na plaży;

jeśli chodzi o sklepy to lepszy wybór i większy asortyment był w sklepie na górze - drogą do Trogiru, za kościołem, też samoobsługowy, ale do wyboru więcej towaru :) Ten przy plaży to taki mały twór o wymiarach 3 na 3 :)

no i przy tym za kościołem często babcie sprzedawały świeże rybki

jeść chodziliśmy przede wszystkim do restauracji przy porcie za boiskiem - taka hala z folii, ale jedzenie fajne;

druga restauracja, niejako po drugiej stronie boiska, jakby nad pizzerią (przy drodze do Trogiru - a właściwie z Trogiru, bo wokół boiska jest jednokierunkowa) - trochę bardziej elegancka, ale jedzenie właściwie takie samo - nawet zdjęcia w menu były takie same i opisy potraw :)

do Trogiru najlepiej jeździć autobusem - najczęściej są klimatyzowane, a kierowcy bardzo kreatywni i autobusem szybciej dojedziesz niż swoim :) Przynajmniej takie mieliśmy wrażenie - no i piwko można wypić w międzyczasie.
henbed
Plażowicz
villa ante

Nieprzeczytany postnapisał(a) henbed » 29.06.2009 05:24

magdach7 napisał(a):mariusz_wa jeszcze jedno pytanie- ile jest apartamentów w tej willi- 3? mały średni i duży? i pewno w każdym Polacy :lol: ? to dopiero będą imprezki :D

to bedziemy w poblizu - ja od 18-07 juz jestem - tez kupowałem na allegro rezerwacje. zobaczymy jak zajedziemy
magdach7
Cromaniak
Re: villa ante

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 29.06.2009 08:01

henbed napisał(a):
magdach7 napisał(a):mariusz_wa jeszcze jedno pytanie- ile jest apartamentów w tej willi- 3? mały średni i duży? i pewno w każdym Polacy :lol: ? to dopiero będą imprezki :D

to bedziemy w poblizu - ja od 18-07 juz jestem - tez kupowałem na allegro rezerwacje. zobaczymy jak zajedziemy

też jedziecie do tej samej willi? czy gdzieś w pobliżu?
henbed
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) henbed » 29.06.2009 08:28

w pobliżu willa ante - ze zdjec wyglada ze jest przy samej drodze mam nadzieje ze to bedzie dobrze wydana kasa , rezerwowalem jeszcze w grudniu kiedy oiro bylo po 3,40.... :(
aldika79
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aldika79 » 30.06.2009 20:12

Toomas, a co ci sprzedawca powiedział na temat tego apartamentu? Bo nam, że jest na piętrze z tarasem i widokiem na morze, a z tego co tu czytam - mariusz_wa napisał, ze jest na samym dole :?
toomas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toomas » 30.06.2009 20:23

Wydaje mi się że na piętrze ale nie mam pewności bo nie pamiętam :)
aldika79
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aldika79 » 30.06.2009 20:31

A do kiedy tam jesteście, bo my przyjeżdżamy 31 sierpnia?
Guzior
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Guzior » 30.06.2009 23:29

O ile sobie dobrze przypominam bo zamieszkiwałem w tej willi cztery lata temu to są w niej 3 apartamenty z czego dwa mają balkony z widokiem na morze, a jeden na gaj oliwny (bardziej jest to budowa lub remont sąsiedniego domu)
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 01.07.2009 06:16

aldika79 napisał(a):A do kiedy tam jesteście, bo my przyjeżdżamy 31 sierpnia?

Czyli wy przyjeżdżacie w dniu naszego wyjazdu, może się poznamy :D
Myślę, że nie ma się co denerwować, sprzedawca wydaje się być uczciwy, tym bardziej, że kontaktowałam się, z kupującymi na allegro, którzy w zeszłym roku korzystali z jego usług i odpisali, że wszystko było zgodne z opisem. Nie pamiętam tylko czy w apartamentach jest telewizor i czy lodówka z zamrażalką? A nie chce już do niego dzwonić, bo ostatnio często mi się to zdarzało :) Może wy coś wiecie na ten temat?
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 01.07.2009 06:19

mariusz_wa napisał(a):- kuchnia jest wyposażona wystarczająco - kuchenka elektryczna, talerze, naczynia, lodówka, sztućce - wszystko jest;
:)

mariusz_waa może ty pamiętasz czy lodówka jest z zamrażalnikiem i czy w apartamentach jest jakieś TV lub radio?
toomas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toomas » 01.07.2009 06:50

My tam będziemy 16.08-26.08 :) W tym roku w willi powstał chyba nowy apartament na parterze.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje