Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

slatine Villa Palma

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
grazynaaa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) grazynaaa » 15.02.2010 18:59

aldika79 napisał(a):Witam,
byliśmy w willi Nikoli w ubiegłym roku. Zajmowaliśmy apartament na 1 piętrze dla 8 osób: 4 osobne sypialnie (2 z bezpośrednim wyjściem na balkon), kuchnia, łazienka i wc, duży balkon z widokiem na morze. Wiem, że fajny apartament znajduje się na parterze willi, nowiutko wyremontowany, ale tylko dla 4 osób. Są chyba jeszcze 2 apartamenty na II piętrze, ale nie mieliśmy przyjemności ich oglądać.
Dom znajduje się w drugim rzędzie zabudowań, do plaży jest jakieś 50m. Okolica bardzo spokojna, wokół domu dużo zieleni.
Ogólnie byliśmy z pobytu u Nikoli bardzo zadowoleni. Sam właściciel sympatyczny, dogadywaliśmy się bez problemu.
Jeżeli chcesz jakieś fotki, to chętnie podeślę na maila.
Pzdr

dzięki bardzo....bardzo prosiłabym o fotki:) podaje maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
habr
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) habr » 07.06.2010 17:47

JADRAN czy jest opcja kontaktu z Tobą pod koniec sierpnia w Slatinie.Jade tam z rodzinką i warto miec informacje sprawdzone.A znany jes Ci apartament Markovino?Pozdrawiam
szpaczek82
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) szpaczek82 » 15.06.2010 21:54

Witajcie
Jedziemy do Nicoli w term. 31.07-11.08.2010 z 4 letnim synem i znajomymi.
Jeśli ktoś ma ciekawe zdjęcia domu , plaży itp to niech podeśle na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 11.07.2010 15:36

szpaczek82 napisał(a):Witajcie
Jedziemy do Nicoli w term. 31.07-11.08.2010 z 4 letnim synem i znajomymi.
Jeśli ktoś ma ciekawe zdjęcia domu , plaży itp to niech podeśle na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam

Dom jak dom-wygląda tak jak na zdjęciu z któregoś postu na początku wątku. Okolica fajna, blisko plaży, ale zagospodarowanie w okół domu mierne. Grill i ogólny bałagan. :lol: Ale przynajmniej właściciel nie wtrąca się zbytnio w to co robią goście :wink:
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 11.07.2010 15:47

szpaczek82 wysłałam 3 zdjęcia na maila
Jadran_
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jadran_ » 06.08.2010 14:22

Witam,
dawno mnie tu nie było...
Habr: mój chorwacki numer telefonu +385 91 890 1506 siedzę na miejscu w Slatine z przerwami na Split. Znam tę willę Markovina doskonale, należy do mojego przyjaciela i sam w niej mieszkam po sezonie (zresztą na zmianę z willą Nikoli) Z terminami jest u niego już krucho, został wolny jeden apartament od 29sierpnia, reszta jest zajęta do połowy września. U mnie cena dokładnie taka jak u niego a rezerwacja przebiega prościej i jeszcze masz moją opiekę na miejscu. Rezerwację doradzam zrobić możliwie szybko, bo nie sądzę, żeby ten apartament był w tym terminie wolny w tym terminie jeszcze za dwa trzy dni (tę willę podobnie jak willę Nikoli traktuję w sposób szczególny...)
A wracając do wątku o Nikoli... nie wiem jak tego człowieka można nazwać gburem i określić go jako niesympatycznego... To dusza człowiek. Poeta, pieśniarz, kompozytor. Człowiek który w swoim życiu przeżył sporo, ale nie stracił pogody ducha i swoistego uroku. Nikomu się nie narzuca, mieszka około kilometra od tej willi, ale goście wiedzą, gdzie można go znaleźć w razie potrzeby... Wielu swoich gości traktuje jako osobistych, przyjaciół, urządza im niezapomniane kolacje itp... cóż ale jeżeli ktoś na starcie traktuje go z góry to proszę się nie dziwić, że nie szuka z nim szczególnego kontaktu... O mnie pewnie też pewnie napiszą, że ich rozpijałem a inni, że jestem niesympatyczny gbur trzymający sie na dystans... :)
O tym, że ta willa ma swój urok najlepiej świadczy fakt, że w tym roku 3/4 gości to ludzie którzy byli u Niego już 4-5 raz a ja mimo, że mam do wyboru wille w całej Chorwacji również z moją rodziną właśnie tam siedzę...
Do Pani Magdych7... nie szata zdobi człowieka... ocenia Pani człowieka którego Pani nie zna, po koszulce która nosi? ciekawe kryterium poznawcze... proponuję to przemyśleć... a kieliszki i szklanki mają do siebie to, że się tłuką... (zwłaszcza kieliszki...) Jeżeli wokół domu są śmieci to głównie świadczy to o ludziach którzy tam mieszkają...wystarczy, posprzątać po sobie i już będzie dobrze... (przypominam, że Nikola mieszka kilometr od willi)
A fakt, że kogoś nazwie "mafiozo" świadczy wyłącznie i jego sympatii do tej osoby... Ja np nazywam go "Komuniaro", mimo, że z ideologią komunistyczną nie ma nic wspólnego a wręcz przeciwnie... W każdym razie nie zachęcam Pani do korzystania z moich usług... Fakt, że na tym zarabiam, ale chętnie odwiedzę wille o podobnym standardzie do Nikoli ( i innych którymi się opiekuje) za podobne pieniądze...
Określenie "kosmiczne babcie" też jest troszkę uwłaczające dla starszych kobiet... każdego z nas czeka starość... a akurat te kobiety są niesamowicie inteligentne i sympatyczne... ale trzeba je poznać, a nie oceniać po wieku... (w tym roku już nie sprzątają u Nikoli robi to jego bratanek z żoną i trzeba im przyznać, że robi to doskonale) W przyszłym roku planujemy tam troszkę modernizować willę, apartamenty i okolicę.

Pozdrawiam wszystkich byłych, obecnych i przyszłych gości willi Nikoli ( szczególnie tegorocznych których miałem okazję poznać osobiście)
Jadran_
toomas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toomas » 04.09.2010 22:11

Jadran_ masz 100% racji. Byliśmy u Nicoli w sierpniu 2009. Widziałeś się z nami na miejscu. Cała nasza gromada ( a było nas 8 osób) była bardzo zadowolona. Nam nic nie przeszkadzało, Nicola jest naprawdę OK, Panie sprzątające też są sympatyczne. Jest jeszcze pan który nam grilla robił - fajny gość, można pogadać, pośmiać się.
Ale wszystko zależy od ludzi. Razem z nami do Nicoli przyjechała rodzina której od początku nic nie pasowało, wszystko było źle. Zresztą, Jadran_ pewnie ich pamiętasz bo prowadzili dyskusje pomiędzy Nicolo a Tobą (przez telefon).
My jesteśmy zadowoleni z Nicoli i polecamy gorąco.

PS. Jadran_'a też polecamy :)
iwonta27
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) iwonta27 » 05.10.2011 09:36

witam serdecznie mam pytanie czy był może ktoś w willi Ante w Slatine ? bardzo proszę o jakies info ...pozdrawiam
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje