.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Koszulka stracona - walka o PŚ trwa
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):sviva napisał(a):Złapali formę Freund i Prevc... Ciężko będzie, tym bardziej, że dużo lotów przed nami...
Gdzie te loty zaliczane do PŚ![]()
.png)
Raul73 napisał(a):Pół metra zabrakło do pudła i do przeskoczenia Prevca!! Szkoda.
Gorzej, że po drodze jeszcze Kuopio (tam najczęściej wieje) i Trondheim![]()
Z drugiej strony, Trondheim chyba wszystkim Polakom kojarzy się z tym:
http://www.youtube.com/watch?v=TcJkinuEobE
Może tym razem Stoch zrobi coś takiego, że Kruczek się złapie za głowę
![]()
.png)
sviva napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):sviva napisał(a):Złapali formę Freund i Prevc... Ciężko będzie, tym bardziej, że dużo lotów przed nami...
A kończące PŚ w Planicy zawody to nie loty?
.png)
sviva napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):sviva napisał(a):Złapali formę Freund i Prevc... Ciężko będzie, tym bardziej, że dużo lotów przed nami...
A kończące PŚ w Planicy zawody to nie loty?
Zwracam honor
Wg skijumping.pl kończące zawody będą na HS 139m. Moje zdziwienie wielkie bo odkąd pamiętam zawsze były loty na koniec.
.png)
.png)
walp napisał(a):Walka pomiędzy Kamilem a Peterem będzie zaciekła, ale Noriaki i Severin też nie odpuszczą. Zatem czeka nas dużo emocji.
.png)
Raul73 napisał(a):Co do Kasai to mam pewne wątpliwości. Forma nadal jest, ale chyba kolana zaczynają odmawiać posłuszeństwa![]()
.png)
walp napisał(a):Raul73 napisał(a):Co do Kasai to mam pewne wątpliwości. Forma nadal jest, ale chyba kolana zaczynają odmawiać posłuszeństwa![]()
Ty wiesz Raul, że mi też.
Staram się nie używać windy i dzisiaj w pracy dochodząc do VI p. coś w zawiasach zaczęło szwankować.
.png)
Vjetar napisał(a):krakuscity napisał(a):Zaczęło sięczy będzie Stoch na "pudle"?
Myślę, że tak i to na najwyższym miejscu.
Pudło.
![]()
Najgorsze, że Prevc był wyżej.
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.