.png)

.png)

Janusz Bajcer napisał(a):Podium Turnieju Czterech Skoczni w tym sezonie naszym skoczkom odlatuje.
.png)
anakin napisał(a):Kobayashi skacze fenomenalnie i jest w tym momencie poza zasięgiem kogokolwiek.
.png)

Trajgul napisał(a):Nie wiem jak Wy Panowie ale fajnie by było jakby Japończyk powtórzył niesamowite wyczyny Svena i Kamila.
.png)
Trajgul napisał(a):Nie wiem jak Wy Panowie ale fajnie by było jakby Japończyk powtórzył niesamowite wyczyny Svena i Kamila.
Pamiętam jak ze 20 lat temu był taki moment, że Funaki był poza zasięgiem i zdarzyło się chyba nawet, że dostał w jakimś konkursie pięć dwudziestek...
.png)
anakin napisał(a):Trajgul napisał(a):Nie wiem jak Wy Panowie ale fajnie by było jakby Japończyk powtórzył niesamowite wyczyny Svena i Kamila.
Nie, bo to przywilej zarezerwowany dla Mistrzów.
Japończyk to gwiazda jednego sezonu, choć to ledwie 1/3 rywalizacji w PS i nic jeszcze nie jest przesądzone.
.png)
.png)

.png)
anakin napisał(a):Przewidywałem, że niebawem passa się skończy, ale dziś obstawiam, że może być za chwilę jedynym zawodnikiem, który wygra..........10 konkursów PŚ w jednym sezonie?
.png)
.png)
damianisko5 napisał(a):ps. pytanie do spostrzegawczych - ten upadek/wywrotka/zachwianie i odpięcie narty po wylądowaniu nie była czasem w strefie ocen sędziowskich?
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.