Konkursy w Japonii są od lat i należą się Japończykom, tak jak Polakom.
Konkursy w Korei są próbą olimpijską.
Skoczkowie mogą zapoznać się z profilem skoczni.
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):amatus1 napisał(a):a o ktorej konkurs sie rozpoczyna?Wkurza mnie, ze najczesciej u nas jest to rano gdzie ludzie w pracy albo spia...a na trybunach zero. Dla kogo to robia?
Jutro o 8:30
Drugi w nocy o 2:00
Janusz Bajcer napisał(a):Skakali z belek od 16 do 13.
Janusz Bajcer napisał(a):Pierwszy miał być o 6:30, był o 8:00
.png)
Vjetar napisał(a):Jeśli pogoda pozwoli na rozegranie konkursu bo jak widać wiatr sobie hula.Janusz Bajcer napisał(a):Skakali z belek od 16 do 13.Janusz Bajcer napisał(a):Pierwszy miał być o 6:30, był o 8:00
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Skoczkowie mają skakać od 20 do 22![]()
Konkursy w Japonii są od lat i należą się Japończykom, tak jak Polakom.
Konkursy w Korei są próbą olimpijską.
Skoczkowie mogą zapoznać się z profilem skoczni.
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Nigdy nie było konkursu skoków o godzinie 20-tej czasu miejscowego.
Przynajmniej ja nie pamiętam.
PŚ w skokach we Włoszech - kiedy był ostatnio![]()
.png)
amatus1 napisał(a):To, że nie ma skoków o 20 to chyba nie powód by ich dla kibiców nie było?Mamy co raz wiecej konkursów nocnych, wieczornych.

.png)
.png)
amatus1 napisał(a):No to za chwilę moje "ulubione"Sapporo:),już na stracie mega zaskoczenie, chyba już dawno tak nie było by tylu z ścisłej czołówki skakało w Japonii:). Januszu powiedz czy to nie jest przykre (żenujące) jak się widzi garstkę gapiów (zapewne to obsługa skoczni i rodziny skoczków), ciekawe czy realizator pokaże dokładnie całe trybuny:(?Jak dla
.png)
.png)
amatus1 napisał(a):Organizatorzy powinni brać pod uwagę kibiców, równie dobrze można wszystkie zawody na Syberii organizować:)

.png)
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.