Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Seline Apartament Stanić

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kropeczka
Globtroter
Seline Apartament Stanić

Nieprzeczytany postnapisał(a) kropeczka » 24.06.2009 15:30

Witam , wybieram sie do Seline do apartamentu prowadzonego przez Veselę Stanić ul Franje Tudmana 18, prosiłabym o jakieś informacje od tych, którzy tam byli , lub byli w Seline. :D
Dziękuję i pozdrawiam
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 24.06.2009 15:33

Toranaga napisał(a):Byłem w Seline w ubiegłe wakacje. Naprawdę polecam dla szukających spokoju i nie zatłoczonych plaż. Idealne miejsce dla małych dzieci. Długie łagodne płytkie zejście do morza. W strefie przybrzeżnej nie widziałem jeżowców. Dopiero na głębszej wodzie się pojawiły.
Toranaga
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Toranaga » 24.06.2009 20:07

Ja mieszkałem u Rajna Stanić :P
ulica ta sama nr 6
kropeczka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kropeczka » 24.06.2009 22:46

W takim razie bardzo proszę o kilka słów na temat położenia, czy blisko głównej drogi, czy głośno, czy daleko do plaży, do sklepu, do knajpy, czy jak mam nadzieję cisza i spokój? Możę posiadasz jakis plan miejscowości?
Prosze o wrażenia :D wyjeżdżam za 11 dni :roll:
ANULKA I JUREK
Podróżnik
Seline Apartament Stanić

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANULKA I JUREK » 24.06.2009 23:47

Witam
Drugi rok z rzędu jedziemy z Chorzowa do Seline, wyjazd 18/07- 03/08
było tak cudownie, że ekipa tego roku dużo większa. Gorąco polecam, cisza, spokój, super plaża, ciepła woda, raj dla dzieciaków, wszędzie blisko. góry, ulica i gorące kamienie plaży. Apartamentu nie znam my wynajmujemy dom .
Pozdrawiam
Anulka :)
kropeczka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kropeczka » 26.06.2009 14:24

Dobrze jest poczytać,że byliście zadowoleni z pobytu w Seline, właśnie ciszy i łagodnych plaż szukam. Mam nadzieje,że tam nie ma dyskoteki na plaży i są knajpiki z rybami. My wyjeżdżamy 10 a wracamy 25, więc gdzieś będziemy się mijać i uśmiechać do siebie.
Pozdrawiam.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Seline Apartament Stanić
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone