elfik99 napisał(a):Ale kolory!!!!!!......![]()
![]()
![]()
Wyjątkowo soczyste.
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
.png)
Maria z Pogórza napisał(a):Kiedy piszesz jakąś nazwę, pokazujesz zdjęcia, od razu wyświetlam sobie mapkę, gdzie to jest![]()
To była chyba wyprawa pod znakiem wąwozów części Apuseni, bo nie wyobrażam sobie, że można było zobaczyć wszystkie za jeden wyjazdKolory niesamowite, rudości takie, do tego czyste niebo ... i to wszystko całkiem niedaleko Cluj-Napoki, miasta, które wielokrotnie przeciągnęło nas po swoich ulicach, łącznie z romską dzielnicą, i straciliśmy sporo czasu,
![]()
Maria z Pogórza napisał(a):Najbardziej podobają mi się te polne drogi, z dala od głównych traktów, którymi można jechać i jechać ...
.png)
Franz napisał(a):Maria z Pogórza napisał(a):Kiedy piszesz jakąś nazwę, pokazujesz zdjęcia, od razu wyświetlam sobie mapkę, gdzie to jest![]()
To była chyba wyprawa pod znakiem wąwozów części Apuseni, bo nie wyobrażam sobie, że można było zobaczyć wszystkie za jeden wyjazdKolory niesamowite, rudości takie, do tego czyste niebo ... i to wszystko całkiem niedaleko Cluj-Napoki, miasta, które wielokrotnie przeciągnęło nas po swoich ulicach, łącznie z romską dzielnicą, i straciliśmy sporo czasu,
![]()
Plan obejmował znacznie więcej, ale wyjazd mi się istotnie skrócił.Maria z Pogórza napisał(a):Najbardziej podobają mi się te polne drogi, z dala od głównych traktów, którymi można jechać i jechać ...
W pewnym momencie jechałem nawet szczerym polem - na szczęście się dało.
Pozdrawiam,
Wojtek

.png)
.png)
Maria z Pogórza napisał(a):Przecudna okolica, białe skałki o niezwykłych kształtach wyrastające prosto z ziemi, pewnie ciekawie tam jest także wiosną.
Dla mnie to skalniak w skali makro... bo natura jest najlepszym architektem krajobrazu
![]()