Mieszkałem w apartamencie rodziny Ribicic, nowy, czysty, dobrze wyposażony. Wspaniali gospodarze.
Do plaży ostro w dół jakieś 150-200m, no troche gorzej pod górę.
Ale jaki widok z balkonu!!!

Pozdrawiam, Grzegorz.

makol84 napisał(a):atolek napisał(a):- Grzesiu- BRIST - jak chcesz ZAAAJEFAJNY namier z fotkami daj emila.
witam, jakbys mogl to wyslij mi tez te fotki i jakies wiadomosci o tej miejscowosci jakbys cos wiedzial, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Marcinator napisał(a):Witam,
Wybieramy sie w czworke(2 pary) w polowie sierpnia do Makarskiej lub bliskiej okolicy. Czy jest mozliwe znalezienie czegos dla czterech za 40 E na dobe? Nie mamy duzych wymagan, byleby byly dwa pokoje(wystarczy oczywiscie po jednym lozku na pokoj icon_biggrin.gif ), dostep do lazienki i kuchni. Najlepiej by do centrum() dalo sie zawedrowac pieszo i na plaze nie bylo znow tak daleko. Czy jest mozliwe wylapanie czegos takiego za 10 E od lebka? Chcemy zostac na 12 noclegow, to chyba cos da w negocjacjach. Oczywiscie chce jechac w ciemno, czy uda nam sie cos znalezc okolo 15 sierpnia?
A moze macie cos polecic. Jakby co to moj mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziekuje i pozdrawiam wszystkich icon_smile.gif
A i mozecie powiedziec co to znaczy przy opisie kwater?
1 - apartament 2+2
2 - studio 4
3 - 1/4
ewutka napisał(a):Witam.
Faktycznie znalezienie w Makarskiej w sierpniu kwater w cenie 10 euro za osobę może nie być łatwe. Jest to środek sezonu więc po pierwsze większość kwater będzie po prostu zajęte a nawet jeżeli wstrzelisz się w wolny termin to wątpię żeby chcieli w sezonie oddać to za 10 euro. No, ale próbować zawsze warto. Poza tym jak nie znajdziecie niczego godnego uwagi w Makarskiej to proponuję poszukać w okolicach. I nie ukrywam, że tą opcję polecam. Jest wiele pięknych mniejszych miejscowości w niedalekiej odległości od Makarskiej. Do wymienionych już powyżej przez Paolo dodałabym niewielką, za to niesłychanie uroczą miejscowść Zivogosce Blato. Byłam tam już dwukrotnie i nie ukrywam, że nie wzbraniałabym się przed pojechaniem tam po raz kolejny.
Pozdrawiam
PRIESTPL napisał(a):Grzegorz - jestem już przekonany co do Breli i mam kilka pytań oraz prośbę o polecenie jakiejś kwatery na 2 osoby![]()
1. Czy można robić grila u gospodarzy? jak to jest tam widziane?
2. Czy nie jest z niej daleko aby zwiedzić KrK?
3. Poleć jakieś ciekawe kwaterki na 2 os za nie wiecej niż 10 E na osobę.
moj mailik to: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje