.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Dziekan napisał(a):Z tym Red Bulem to faktycznie sprawdzilo mi sie juz kilka razy, ze niektorzy go poprostu nie tolerują, pozostaje chyba tylko kawa w termos. Moze nawet skuteczniejsza i lepsza od Red Bulla, bo po jego kilku puszkach człowiek robi sie nadpobudliwy i rozkojarzony, tak działa połączony nadmiar tauryny i kofeiny
.png)
.png)
.png)
mpapu napisał(a):W Top Gear( nie wiem czy dobrze pisze) gościu jechał z Anglii do Skandynawii na czas i łykał tabletki typu NO Sleep. Czy ktoś je może wypróbował ? Dodam że gośc po całodziennej jedźie padł nad ranem ispał jak dziecko. Ale jechał prawie 20 godzin non stop.
.png)
Jolanta Michno napisał(a):A ja słyszałam od jednego Zawodowca taką...![]()
zawodowiec napisał(a):(...)Z Lodzi zawsze rozkladamy jazde na 2 dni, ciagniemy od rana do ok. 2-3 w nocy (oboje kierowcy), spanko na Wegrzech.
(...)
Moje sposoby na zmeczenie to w miare mozliwosci czeste postoje, zimna woda, zimna kawa w puszkach i red bull, zucie gumy, ostry rock i metal do sluchania. Z Anglii jezdzilem w roznych porach roku ale nawet zima jade z wlaczonym zimnym nawiewem, okutany pod szyje, bo inaczej bym usnal.(...)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi