Bocian napisał(a):Z Tobą to ja nawet się tej obrzydliwej coli napiję
Kamień z serca
.png)
.png)
jara napisał(a):Pamiętaj, aby zawszy być z tyłu
Bocian napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Jestem tolerancyjny. Geje mnie nie rażą, póki mi nie proponują drinka, ale są jakieś granice.
Leon, czy to nie jest twierdzenie typu, odmienni ode mnie mogą być na świecie pod warunkiem, że nie wychodzą z kanałów?
Bocian napisał(a):Tylko weź pod uwagę, że to jest niezgodne z prawem, przynajmniej w Polsce. Z ustawy o ochronie zwierząt.
kaszubskiexpress napisał(a):Absolutnie nie.
Nie wiem ilu jest homoseksualistów wśród moich znajomych, bo tylko jedna kobieta i jeden facet, z tych których znam nie ukrywa tego.
Koleś zna moje zdanie i je szanuje ( uważam, że sprawy łóżka są intymne i dotyczą konkretnej pary, albo większego grona, jeśli tak lubią a epatowanie swoimi preferencjami według mnie nie jest wołaniem o ratunek ale chęcią pokazania jaki jestem oryginalny ), bo jest oficjalne w przeciwieństwie do niektórych, którzy deklarują poparcie a za plecami pokazują gest pawia.
Ja nie mam problemu, żeby z nim wypić piwo, czy zagrać w piłkę, ale pod prysznic chodzimy osobno.
![]()
kaszubskiexpress napisał(a):W przypadku Wursta nie kumam o co kaman.
Jeśli chce być kobietą, to na uj ta broda, jeśli chce być facetem, to na uj ta pomadka i makijaż.
.png)
Bocian napisał(a):Co do wchodzenia osobno pod prysznic to tego nie rozumiem. Obawiasz się, że Cie zgwałci?
Bocian napisał(a):To Drag queen, wizerunek sceniczny.

.png)
Bocian napisał(a):Podobny do fejsa?![]()
jara napisał(a):Bocian napisał(a):Czyli ma się ten zwierzęcy magnetyzm...Szkoda, że przyciąga facetów, jeśli obawiasz się wspólnych pryszniców
Panowie, nie o takich "przyczółkach" miało tu być