Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 12.05.2014 10:59

Bocian napisał(a):Z Tobą to ja nawet się tej obrzydliwej coli napiję :mrgreen:

Kamień z serca :D
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 12.05.2014 12:39

Witam "edit" :P. - przepraszam, wyedytowalem, bo żartobliwy zwrot też może być formą oceny - a tego tu nie wolno :D
Jak się komuś nie podobała nowa królowa Austrii, to zobaczcie jak według łonetu wygląda niejaka Olga Malinkiewicz, jak wynika z opisu - bardzo młody, ale już z dużymi osiągnięciami naukowiec.
Załączniki:
tmp_Screenshot_2014-05-12-13-28-18-1912334717.png
Ostatnio edytowano 12.05.2014 12:52 przez baunty, łącznie edytowano 1 raz
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 12.05.2014 12:42

anakin napisał(a):.....

Witamy kolegę serdecznie :mrgreen:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 13.05.2014 05:28

Witam w piękny poranek.. :
pijoncych kole :mrgreen:
..wermut :mrgreen:
edytujoncych :mrgreen:
oraz ..meteora :oczko_usmiech:

drugi "ogrodnik" za nami, jeszcze ostatni jutro, zimna Zośka i bydzie ..lato :mrgreen:

..ponoć :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 13.05.2014 06:27

garbowski napisał(a):drugi "ogrodnik" za nami, jeszcze ostatni jutro, zimna Zośka i bydzie ..lato :mrgreen:

..ponoć :mrgreen:

Dobry... oby
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 13.05.2014 08:15

jara napisał(a):Pamiętaj, aby zawszy być z tyłu :smo:

Oczywista oczywistość :mrgreen:

Bocian napisał(a):
kaszubskiexpress napisał(a):Jestem tolerancyjny. Geje mnie nie rażą, póki mi nie proponują drinka, ale są jakieś granice.
:hut:

Leon, czy to nie jest twierdzenie typu, odmienni ode mnie mogą być na świecie pod warunkiem, że nie wychodzą z kanałów? :)

Absolutnie nie.
Nie wiem ilu jest homoseksualistów wśród moich znajomych, bo tylko jedna kobieta i jeden facet, z tych których znam nie ukrywa tego.
Koleś zna moje zdanie i je szanuje ( uważam, że sprawy łóżka są intymne i dotyczą konkretnej pary, albo większego grona, jeśli tak lubią a epatowanie swoimi preferencjami według mnie nie jest wołaniem o ratunek ale chęcią pokazania jaki jestem oryginalny ), bo jest oficjalne w przeciwieństwie do niektórych, którzy deklarują poparcie a za plecami pokazują gest pawia.
Ja nie mam problemu, żeby z nim wypić piwo, czy zagrać w piłkę, ale pod prysznic chodzimy osobno.
:wink:

W przypadku Wursta nie kumam o co kaman.
Jeśli chce być kobietą, to na uj ta broda, jeśli chce być facetem, to na uj ta pomadka i makijaż.

Dla mnie zbliżenia na jej ( jego ) twarz była niesmaczna, bo brakowało konsekwencji.

Ja kibicowałem Holendrom, bo kawałek był nieeurowizyjny i utrzymany w takim fajnym klimacie lat 70-tych.

:hut:

Bocian napisał(a):Tylko weź pod uwagę, że to jest niezgodne z prawem, przynajmniej w Polsce. Z ustawy o ochronie zwierząt.

Za chwilę odezwą się obrońcy zwierząt, bo przecież im ( tym zwierzętom ) też należy się odrobina przyjemności i nie wolno im tego odbierać :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 13.05.2014 08:48

kaszubskiexpress napisał(a):Absolutnie nie.
Nie wiem ilu jest homoseksualistów wśród moich znajomych, bo tylko jedna kobieta i jeden facet, z tych których znam nie ukrywa tego.
Koleś zna moje zdanie i je szanuje ( uważam, że sprawy łóżka są intymne i dotyczą konkretnej pary, albo większego grona, jeśli tak lubią a epatowanie swoimi preferencjami według mnie nie jest wołaniem o ratunek ale chęcią pokazania jaki jestem oryginalny ), bo jest oficjalne w przeciwieństwie do niektórych, którzy deklarują poparcie a za plecami pokazują gest pawia.
Ja nie mam problemu, żeby z nim wypić piwo, czy zagrać w piłkę, ale pod prysznic chodzimy osobno.
:wink:

Tylko, że tu nie mówimy stricte o homoseksualistach, bo Wurst nim nie jest. Mówimy o ogólnej odmienności, na przykładzie Wursta. Ludzie pokazują za plecami gest pawia bo nasze społeczeństwo to społeczeństwo hipokrytów. Co do wchodzenia osobno pod prysznic to tego nie rozumiem. Obawiasz się, że Cie zgwałci? :)
kaszubskiexpress napisał(a):W przypadku Wursta nie kumam o co kaman.
Jeśli chce być kobietą, to na uj ta broda, jeśli chce być facetem, to na uj ta pomadka i makijaż.

To Drag queen, wizerunek sceniczny.
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 13.05.2014 10:31

Bocian napisał(a):Co do wchodzenia osobno pod prysznic to tego nie rozumiem. Obawiasz się, że Cie zgwałci? :)

Zrozumiałbyś gdybyś zobaczył mój bekstejdż :mrgreen:

Bocian napisał(a):To Drag queen, wizerunek sceniczny.

Dotąd wydawało mi się, że drag queen to facet upodabniający się do kobiety, a tutaj facet upodabnia się do kobiety nad wyraz podkreślając fakt, że jest facetem.

Pytanie, czy to walka z nietolerancją, czy tani sposób na zdobycie punktów zniewieściałej Europy.
8)

Ale dajmy jej, jemu, im spokój :oczko_usmiech:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 13.05.2014 10:37

kaszubskiexpress napisał(a):Zrozumiałbyś gdybyś zobaczył mój bekstejdż :mrgreen:

Podobny do fejsa? :mrgreen: :mrgreen:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 13.05.2014 10:41

Bocian napisał(a):Podobny do fejsa? :mrgreen: :mrgreen:

Nie wiem, nie sięgam :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 13.05.2014 11:35

Czyli ma się ten zwierzęcy magnetyzm... :mrgreen: Szkoda, że przyciąga facetów, jeśli obawiasz się wspólnych pryszniców :oczko_usmiech:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 13.05.2014 11:44

Bocian napisał(a):Czyli ma się ten zwierzęcy magnetyzm... :mrgreen: Szkoda, że przyciąga facetów, jeśli obawiasz się wspólnych pryszniców :oczko_usmiech:

Panowie, nie o takich "przyczółkach" miało tu być :smo:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.05.2014 11:51

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):Czyli ma się ten zwierzęcy magnetyzm... :mrgreen: Szkoda, że przyciąga facetów, jeśli obawiasz się wspólnych pryszniców :oczko_usmiech:

Panowie, nie o takich "przyczółkach" miało tu być :smo:

Tylko przyczółki tradycyjne :)
Reszta - apage :)
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 14.05.2014 07:22

Dzień dobry :?: chiba niiiiiiiiiiii..leje , zimno a i jeszcze powodziami straszą u nas.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 14.05.2014 07:46

garbowski napisał(a):Dzień dobry :?: chiba niiiiiiiiiiii..leje , zimno a i jeszcze powodziami straszą u nas.

Bry. No właśnie. Żartów nie ma.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone