Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.05.2014 13:43

Bocian napisał(a):Jara, szczerze Ci powiem, że wolałbym spędzać czas w towarzystwie Wursta niż w towarzystwie prawdziwych mężczyzn, spoconych, śmierdzących, w podkoszulkach z siateczki, skarpetach do Kuboty :) A tacy są najzajadliwszymi wrogami takich Wurstów...

To ja odwrotnie :)
Wurst fajnie śpiewa. Nie moja muza ale na Eurowizję jak znalazł.
Ale wolę towarzystwo faceta rasowo pachnącego fajurami i wiskaczem i charczącego seksowną chrypką :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 11.05.2014 13:45

Może ja mam za małą wyobraźnię, ale taki styl mi nie podchodzi.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.05.2014 13:56

Blaugrana napisał(a):Ale wolę towarzystwo faceta rasowo pachnącego fajurami i wiskaczem i charczącego seksowną chrypką :)

Nie mówię o kowboju z reklamy tylko o spoconym grubasie ze śmierdzącymi nogami :)
I fajki śmierdzą a nie pachną, łiskacz to syfiasty bimber który często ludzie pija myśląc, że to im dodaje splendoru :) I taką chrypkę kiedyś słyszałem jak koledze spadła sztanga na szyję przy wyciskaniu na ławce. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.05.2014 14:08

Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Ale wolę towarzystwo faceta rasowo pachnącego fajurami i wiskaczem i charczącego seksowną chrypką :)

Nie mówię o kowboju z reklamy tylko o spoconym grubasie ze śmierdzącymi nogami :)
I fajki śmierdzą a nie pachną, łiskacz to syfiasty bimber który często ludzie pija myśląc, że to im dodaje splendoru :) I taką chrypkę kiedyś słyszałem jak koledze spadła sztanga na szyję przy wyciskaniu na ławce. :mrgreen:

Niektorzy pachną, a niektórzy śmierdzą fajurami. Ja pisałam o tych pierwszych. To jest kwestia umiejętności odróżniania :) Ci drudzy chodzą w kubotach i w tych podkoszulkach :)
Nie znasz sie na wiskaczach, dobrych, nie typu łiski spodlaski, to znaczy z Podlasia :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.05.2014 16:57

Blaugrana napisał(a):Niektorzy pachną, a niektórzy śmierdzą fajurami. Ja pisałam o tych pierwszych. To jest kwestia umiejętności odróżniania :) Ci drudzy chodzą w kubotach i w tych podkoszulkach :)
Nie znasz sie na wiskaczach, dobrych, nie typu łiski spodlaski, to znaczy z Podlasia :)

Fachura od facetów i łiskaczy :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 11.05.2014 17:02

Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Niektorzy pachną, a niektórzy śmierdzą fajurami. Ja pisałam o tych pierwszych. To jest kwestia umiejętności odróżniania :) Ci drudzy chodzą w kubotach i w tych podkoszulkach :)

Fachura od facetów i łiskaczy :)

Coś tam kiedyś było, kto pije łiski :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.05.2014 17:07

jara napisał(a):

Znam takich co to kiedyś pili wódkę a później nagle zaczęli pic łiskacza bo tak wypada i to oznacza, że są kimś :)
Pamiętam jeszcze ze studiów dawno temu, jak w bufecie grało sie w karty. Studiowałem z dwoma chłopakami z którymi uczyłem się w średniej szkole. I tam łupaliśmy w chu.. a na studiach to oni grali już tylko w brydża :) I podobnie czasem jest z łiskaczem :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 11.05.2014 17:13

Bocian napisał(a):
jara napisał(a):

Znam takich co to kiedyś pili wódkę a później nagle zaczęli pic łiskacza bo tak wypada i to oznacza, że są kimś :)
Pamiętam jeszcze ze studiów dawno temu, jak w bufecie grało sie w karty. Studiowałem z dwoma chłopakami z którymi uczyłem się w średniej szkole. I tam łupaliśmy w chu.. a na studiach to oni grali już tylko w brydża :) I podobnie czasem jest z łiskaczem :)

Ano ludzie się zmieniają. Miałem koleżankę Jankę. Wyjechała do Stanów na wakacje i wróciła jako Joanna. Za .uja nie mogłem się przestawić z Jasia na Asia po 8-u latach bliskiej znajomości. Obraziła się
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.05.2014 17:34

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):
jara napisał(a):

Ano ludzie się zmieniają. Miałem koleżankę Jankę. Wyjechała do Stanów na wakacje i wróciła jako Joanna. Za .uja nie mogłem się przestawić z Jasia na Asia po 8-u latach bliskiej znajomości. Obraziła się

Dobrze, że nie Dżoana :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.05.2014 17:39

Łoj tam łoj tam...
My tradycyjni, konserwatywni Polacy przecież wiemy że - "wódeczka lepsza niż whisky i dżiny."
Tę całą łiski mogOM sobie schować :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.05.2014 17:40

Blaugrana napisał(a):Łoj tam łoj tam...
My tradycyjni, konserwatywni Polacy przecież wiemy że - "wódeczka lepsza niż whisky i dżiny."

Szczególnie tę bimbrozę z kukurydzy :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.05.2014 17:44

Bocian napisał(a):

Ale burbon jest spoko...
Wychodzi na to, że nie jestem koncesjonowaną Polką :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.05.2014 17:47

Blaugrana napisał(a):
Bocian napisał(a):

Ale burbon jest spoko...

No do czyszczenia starych, zardzewiałych garów to może i spoko :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.05.2014 17:49

Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):
Bocian napisał(a):

Ale burbon jest spoko...

No do czyszczenia starych, zardzewiałych garów to może i spoko :)

Burbon do czyszczenia garów czy ja ? :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.05.2014 18:00

Blaugrana napisał(a):Burbon do czyszczenia garów czy ja ? :)

A to już jak kto woli :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone