Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.05.2014 18:07

Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Burbon do czyszczenia garów czy ja ? :)

A to już jak kto woli :mrgreen:

OK. To ja w przerwie między czyszczeniem garów pójdę degustować butelkę Gewurztraminera, ktorą dostałam w prezencie.
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 11.05.2014 18:52

Ledwo co człek na dzień wyjechał a tu..amnestia 8O 8O zgloszenia-naruszen-regulaminu-i-netykiety-t45080.html :mrgreen: :mrgreen: Dobry wieczór
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 11.05.2014 19:25

garbowski napisał(a):Ledwo co człek na dzień wyjechał a tu..amnestia 8O 8O zgloszenia-naruszen-regulaminu-i-netykiety-t45080.html :mrgreen: :mrgreen: Dobry wieczór

Ale tera już podpadasz :smo:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 11.05.2014 19:50

:wink: Kto to jest ten facet Admin. Jakiś nowy goguś czy stary dziad. Coś ostatnio opuściłem się na forum i nie wiem kto jest kto. W mordę jeża o co tu chodzi.
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 11.05.2014 20:24

darek1 napisał(a): Kto to jest ten facet Admin. Jakiś nowy goguś czy stary dziad.

..Cię palce swendzom :?: , choć fakt dawnoś smutaśnej mordy nie miał.. :mrgreen: :mrgreen:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 12.05.2014 00:09

jara napisał(a):A Wursta nie podali? :mrgreen:

Generalnie lubię oglądać Eurowizję, nie dla kiczowatej muzyki, ale jako zjawiska.
Najbardziej lubię głosowanie. Gwizdy przy głosach dla Rosji jakoś nie raziły.

Jeśli chodzi o Wursta to gdy kilkanaście lat temu wystąpił(a) Dana International to było to do przetrawienia.

Obawiam się, że za rok wystąpi jakiś koleś z kozą nabitą na fiuta, bo tak lubi a polityczna poprawność Europy odwdzięczy się dwunastkami.

Jestem tolerancyjny. Geje mnie nie rażą, póki mi nie proponują drinka, ale są jakieś granice.
:hut:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 12.05.2014 07:43

kaszubskiexpress napisał(a):Obawiam się, że za rok wystąpi jakiś koleś z kozą nabitą na fiuta, bo tak lubi a polityczna poprawność Europy odwdzięczy się dwunastkami.

Gdy gospodarzem konkursu będzie Francja

kaszubskiexpress napisał(a):Jestem tolerancyjny. Geje mnie nie rażą, póki mi nie proponują drinka, ale są jakieś granice.

Pamiętaj, aby zawszy być z tyłu :smo:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 12.05.2014 08:10

kaszubskiexpress napisał(a):Jestem tolerancyjny. Geje mnie nie rażą, póki mi nie proponują drinka, ale są jakieś granice.

Leon, czy to nie jest twierdzenie typu, odmienni ode mnie mogą być na świecie pod warunkiem, że nie wychodzą z kanałów? :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 12.05.2014 08:12

kaszubskiexpress napisał(a):Obawiam się, że za rok wystąpi jakiś koleś z kozą nabitą na fiuta, bo tak lubi a polityczna poprawność Europy odwdzięczy się dwunastkami.

Tylko weź pod uwagę, że to jest niezgodne z prawem, przynajmniej w Polsce. Z ustawy o ochronie zwierząt.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 12.05.2014 08:33

Bocian napisał(a): łiskacz to syfiasty bimber który często ludzie pija myśląc, że to im dodaje splendoru :)

Bocian napisał(a):Obrazek
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 12.05.2014 08:59

anakin napisał(a):
Bocian napisał(a): łiskacz to syfiasty bimber który często ludzie pija myśląc, że to im dodaje splendoru :)

Bocian napisał(a):Obrazek

jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 12.05.2014 09:01

ita napisał(a):jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma :wink:

Dokładnie tak :lol: Z kumplami to ja mogę nawet wermut ziołowy wypić ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.05.2014 09:14

Ten paskudny Walker :D Ale tak wypada i oznacza że jest się kimś :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 12.05.2014 09:24

Bocian napisał(a):

Ty mnie nie strasz 8O
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 12.05.2014 10:45

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):

Ty mnie nie strasz 8O

Z Tobą to ja nawet się tej obrzydliwej coli napiję :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone