Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Arecki.71
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arecki.71 » 08.10.2013 22:24

Zgadłeś.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 08.10.2013 22:27

Arecki.71 napisał(a):Zgadłeś.

Co cię tu sprowadza? :) Wysłałem ci PW ale masz za mało postów , żeby odpowiedzieć.
Arecki.71
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arecki.71 » 08.10.2013 22:28

Sławek na pw mnie nie puszcza. Daj mi namiar na siebie na skrzynkę to jutro się skontaktuję.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 08.10.2013 22:31

Arecki.71 napisał(a):Sławek na pw mnie nie puszcza. Daj mi namiar na siebie na skrzynkę to jutro się skontaktuję.

Tak jak mówię, masz za mało postów. Funkcja PW się odblokowuje po napisaniu iluś tam, niewielu chyba. Wyślę ci mejla przez forum ze swoim adresem mejlowym. Jutro będę wieczorem bo mam robotę. Pozdrav.
Arecki.71
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arecki.71 » 08.10.2013 22:33

Bocian napisał(a):
Arecki.71 napisał(a):Sławek na pw mnie nie puszcza. Daj mi namiar na siebie na skrzynkę to jutro się skontaktuję.

Tak jak mówię, masz za mało postów. Funkcja PW się odblokowuje po napisaniu iluś tam, niewielu chyba. Wyślę ci mejla przez forum ze swoim adresem mejlowym. Jutro będę wieczorem bo mam robotę. Pozdrav.

Ok, pozdrawiam i narka.
mysiaty
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysiaty » 08.10.2013 22:41

Bocian napisał(a):
mysiaty napisał(a):Ilu potrzeba policjantów, żeby bez strzelania w kolano i rażenia prądem, obezwładnić takiego gościa jak z tego filmiku ?

No posłuchajmy. Ilu? :lol:

No to się dowiedziałem.
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 09.10.2013 11:05

mysiaty napisał(a):
Bocian napisał(a):
mysiaty napisał(a):Ilu potrzeba policjantów, żeby bez strzelania w kolano i rażenia prądem, obezwładnić takiego gościa jak z tego filmiku ?

No posłuchajmy. Ilu? :lol:

No to się dowiedziałem.

Już ci piszęę :roll:
Drużyny :?:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 09.10.2013 12:52

anakin napisał(a):
cronet niestety świadczy o twoim wrodzonym, bądź nabytym debiliźmie.

Tydzień na pozbieranie rumianku.

anakin napisał(a):I nie "popychaj" tego w kierunku poczucia humoru, no ni uja go tu nie ma.
Silisz się na "dyskusję" w temacie o którym nie masz pojęcia.
Oki- nie musisz go mieć.
Ale tym wpisem udowodniłeś, że goowno cie obochodzi jaka jest prawda.
Szukasz dymu, pod lukrowanym płaszczykiem grzecznego usera.
Jakież to urwa znajome...

Znajome a i owszem, ale z drugiej strony nie musisz bronić tej Częstochowy, bo Chrystusem w firmie raczej nie zostaniesz. Jeśli temat został poruszony, to każdy ma prawo się wypowiedzieć nie obrażając innych userów, niezależnie czy ma pojęcie czy nie. Ja nie uważam że Policjanci, którzy są obecni tu na forum odpowiadają za nieudacznictwo innych pracujących w firmie podobnie jak hydraulik fachowiec nie odpowiada za to że inny jego kolega z branży nie potrafi 2 rurek połączyć. W związku z tym dym o którym piszesz może wynikać wyłącznie chęć zbawienia firmy w której dobrze się nie dzieje o czym sam wspominasz (nabór, szkolenia).
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.10.2013 15:08

Dzień dobry wszystkim. Nie było mnie na forum gdyż byłem na przymusowym urlopie. Tak mną ten urlop wstrząsnął, że przez tydzień leczyłem się w Poradni Zdrowia Psychicznego. Strasznie odchorowałem odsuniecie od forum. Rodzina wyparła się mnie. W wolnym czasie zbierałem grzyby i dzięki temu wróciłem na łono forum. Dobre strony urlopu to to, ze umyłem samochód, skosiłem trawę, narobiłem dużo grzybów marynowanych, pogodziłem się z sąsiadami, dobre słowo powiedziałem wrednej i wścibskiej sąsiadce, nie nadużywałem alkoholu i tytoniu, nie używałem słów wulgarnych. Umówiłem się z dawna koleżanką aby powspominać co nieco - dalej trzyma figurę i ma co pokazać :roll:. , nie nagadałem na nikogo ani nie porysowałem wrogom aut ani nie wybiłem szyby w oknie i co najważniejsze nikogo nie podpierdoliłem jak to mam we krwi i w codziennym zwyczaju. Pozdrawiam. :papa:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 09.10.2013 15:09

cronet napisał(a):
anakin napisał(a):
A to:
cronet napisał(a):Pewnie nie wyrobili normy mandatów wyznaczonej na odprawie i frustracja pchnęła do takiego zachowania.

cronet niestety świadczy o twoim wrodzonym, bądź nabytym debiliźmie.
I nie "popychaj" tego w kierunku poczucia humoru, no ni uja go tu nie ma.
Silisz się na "dyskusję" w temacie o którym nie masz pojęcia.
Oki- nie musisz go mieć.
Ale tym wpisem udowodniłeś, że goowno cie obochodzi jaka jest prawda.
Szukasz dymu, pod lukrowanym płaszczykiem grzecznego usera.
Jakież to urwa znajome...

Uzyj opcji "zgłoś" jak masz ochotę.
Nie mam zamiaru niczego kasować, wzorem niejakiego Księcia Ziem Zywieckich.
Mam prawo mieć swoje zdanie, a ty masz prawo mieć je w doopie.

Maurycy.

Anakin Ty chyba sam nie wiesz co piszesz.
Zapewne posiadasz większą wiedzę w tej dziedzinie, inni posiadają ją w innej.
Ja opisałem jak to moim (i nie tylko) zdaniem , wygląda z zewnątrz.
Nie spinaj i nie nerwujsja :D tylko argumentów używaj.... no chyba, że ich zabraknie, wtedy trza krzyczeć.
Przeczytaj uważnie co pisałem i gdzie przyznałem się do pomyłki.
Natomiast "obrona twierdzy" jaką uprawiasz, bardziej przypomina "dziką furię".
Dopuść do swej świadomości, że nie wszystko jest cacy to będzie Ci łatwiej zrozumieć innych.

Troszkę o "swoim zdaniu" - każdy ma prawo je mieć,ale z tego co widzę czytając twą wypowiedź, trudną sztuką jest je wyrazić bez wyklinania.

Ps po co mam zgłaszać post, tu trza relanium a nie ostrzeżenie 8)

Teraz to już za późno, i tak Cię nie przeczyta. I to nie jest to "późno lepiej niż wcale".
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 09.10.2013 15:12

darek1 napisał(a):Dzień dobry wszystkim. Nie było mnie na forum gdyż byłem na przymusowym urlopie. Tak mną ten urlop wstrząsnął, że przez tydzień leczyłem się w Poradni Zdrowia Psychicznego. Strasznie odchorowałem odsuniecie od forum. Rodzina wyparła się mnie. W wolnym czasie zbierałem grzyby i dzięki temu wróciłem na łono forum. Dobre strony urlopu to to, ze umyłem samochód, skosiłem trawę, narobiłem dużo grzybów marynowanych, pogodziłem się z sąsiadami, dobre słowo powiedziałem wrednej i wścibskiej sąsiadce, nie nadużywałem alkoholu i tytoniu, nie używałem słów wulgarnych. Umówiłem się z dawna koleżanką aby powspominać co nieco - dalej trzyma figurę i ma co pokazać :roll:. , nie nagadałem na nikogo ani nie porysowałem wrogom aut ani nie wybiłem szyby w oknie i co najważniejsze nikogo nie podpierdoliłem jak to mam we krwi i w codziennym zwyczaju. Pozdrawiam. :papa:

Jedni przychodzą, drudzy odchodzą.
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 09.10.2013 15:18

Widzę Darko, że w tym samym czasie, robiliśmy podobne rzeczy, przebywając na przymusowym urlopie.

Czołem wymagający leczenia... Zaś gwiezdny zjeb nabroil widzę. Degenerat... :-)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 09.10.2013 15:56

cronet napisał(a):
Ps po co mam zgłaszać post, tu trza relanium a nie ostrzeżenie 8)

W temacie medycyny jak widzę też jesteś fachowcem. Chyba że za kilka postów napiszesz że jednak nie i się myliłeś :?: W jednym Ani z pewnością ma rację. Lukier nie pomaga a na co to się domyśl.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.10.2013 20:02

Podjedź na komisariat, opowiedz to i poproś o mandat.
mysiaty
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysiaty » 10.10.2013 09:42

A my tu w Lublinie i okolicach mamy sprawne służby. Możemy czuć się bezpiecznie.
Policjant potrafi "zastosować chwyty obezwładniające,założyć kajdanki i umieścić w radiowozie".
Jak komuś nie szkoda czasu..http://wiadomosci.onet.pl/lublin/policj ... osci/fjz1t
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone