Arecki.71 napisał(a):Sławek na pw mnie nie puszcza. Daj mi namiar na siebie na skrzynkę to jutro się skontaktuję.
.png)
Bocian napisał(a):Arecki.71 napisał(a):Sławek na pw mnie nie puszcza. Daj mi namiar na siebie na skrzynkę to jutro się skontaktuję.
Tak jak mówię, masz za mało postów. Funkcja PW się odblokowuje po napisaniu iluś tam, niewielu chyba. Wyślę ci mejla przez forum ze swoim adresem mejlowym. Jutro będę wieczorem bo mam robotę. Pozdrav.
.png)
anakin napisał(a):
cronet niestety świadczy o twoim wrodzonym, bądź nabytym debiliźmie.
anakin napisał(a):I nie "popychaj" tego w kierunku poczucia humoru, no ni uja go tu nie ma.
Silisz się na "dyskusję" w temacie o którym nie masz pojęcia.
Oki- nie musisz go mieć.
Ale tym wpisem udowodniłeś, że goowno cie obochodzi jaka jest prawda.
Szukasz dymu, pod lukrowanym płaszczykiem grzecznego usera.
Jakież to urwa znajome...

.png)
cronet napisał(a):anakin napisał(a):
A to:cronet napisał(a):Pewnie nie wyrobili normy mandatów wyznaczonej na odprawie i frustracja pchnęła do takiego zachowania.
cronet niestety świadczy o twoim wrodzonym, bądź nabytym debiliźmie.
I nie "popychaj" tego w kierunku poczucia humoru, no ni uja go tu nie ma.
Silisz się na "dyskusję" w temacie o którym nie masz pojęcia.
Oki- nie musisz go mieć.
Ale tym wpisem udowodniłeś, że goowno cie obochodzi jaka jest prawda.
Szukasz dymu, pod lukrowanym płaszczykiem grzecznego usera.
Jakież to urwa znajome...
Uzyj opcji "zgłoś" jak masz ochotę.
Nie mam zamiaru niczego kasować, wzorem niejakiego Księcia Ziem Zywieckich.
Mam prawo mieć swoje zdanie, a ty masz prawo mieć je w doopie.
Maurycy.
Anakin Ty chyba sam nie wiesz co piszesz.
Zapewne posiadasz większą wiedzę w tej dziedzinie, inni posiadają ją w innej.
Ja opisałem jak to moim (i nie tylko) zdaniem , wygląda z zewnątrz.
Nie spinaj i nie nerwujsjatylko argumentów używaj.... no chyba, że ich zabraknie, wtedy trza krzyczeć.
Przeczytaj uważnie co pisałem i gdzie przyznałem się do pomyłki.
Natomiast "obrona twierdzy" jaką uprawiasz, bardziej przypomina "dziką furię".
Dopuść do swej świadomości, że nie wszystko jest cacy to będzie Ci łatwiej zrozumieć innych.
Troszkę o "swoim zdaniu" - każdy ma prawo je mieć,ale z tego co widzę czytając twą wypowiedź, trudną sztuką jest je wyrazić bez wyklinania.
Ps po co mam zgłaszać post, tu trza relanium a nie ostrzeżenie
.png)
darek1 napisał(a):Dzień dobry wszystkim. Nie było mnie na forum gdyż byłem na przymusowym urlopie. Tak mną ten urlop wstrząsnął, że przez tydzień leczyłem się w Poradni Zdrowia Psychicznego. Strasznie odchorowałem odsuniecie od forum. Rodzina wyparła się mnie. W wolnym czasie zbierałem grzyby i dzięki temu wróciłem na łono forum. Dobre strony urlopu to to, ze umyłem samochód, skosiłem trawę, narobiłem dużo grzybów marynowanych, pogodziłem się z sąsiadami, dobre słowo powiedziałem wrednej i wścibskiej sąsiadce, nie nadużywałem alkoholu i tytoniu, nie używałem słów wulgarnych. Umówiłem się z dawna koleżanką aby powspominać co nieco - dalej trzyma figurę i ma co pokazać. , nie nagadałem na nikogo ani nie porysowałem wrogom aut ani nie wybiłem szyby w oknie i co najważniejsze nikogo nie podpierdoliłem jak to mam we krwi i w codziennym zwyczaju. Pozdrawiam.
.png)
cronet napisał(a):
Ps po co mam zgłaszać post, tu trza relanium a nie ostrzeżenie
.png)