anakin napisał(a):Rysio napisał(a):jara napisał(a): ... z jedynym zastrzeżeniem, ...
Spoko Jara, czasem se tu spaceruję z przeładowaną giwerą
Chyba takom:
Ale to nie na pszczółki jest tu giwera potrzebna, tylko na trutnie
.png)

jara napisał(a):Idę dzisiaj na balet pt. 30 lat matury i standardowo przygotowuje jakąś muzę. Wpadło mi to:

.png)
anakin napisał(a):jara napisał(a):Idę dzisiaj na balet pt. 30 lat matury i standardowo przygotowuje jakąś muzę. Wpadło mi to:
A to nie będzie lepsze?
Pesel już przecież............słuszny, że się tak wyrażę.
jara napisał(a):anakin napisał(a):jara napisał(a):Idę dzisiaj na balet pt. 30 lat matury i standardowo przygotowuje jakąś muzę. Wpadło mi to:
A to nie będzie lepsze?
Pesel już przecież............słuszny, że się tak wyrażę.
Na balecie od tego zacznę, ale w przyczółkach muszę trochę mój pesel ukryć, o co również Ciebie grzecznie proszę
kinga35 napisał(a):Bocian napisał(a):Widzę jara, że wątek ci grubo hula
Jak ma nie hulać, skoro gospodarz jest przesympatyczny, można pisać wszystko ( oprocz obrażania), nikt się nie przyczepi o OT albo do kogoś, że coś radzi komuś, a nie powinien bo jest jeszcze cienki Bolek w sprawach cro- wyjazdowych.
Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Bocian napisał(a):Widzę jara, że wątek ci grubo hula
Jak ma nie hulać, skoro gospodarz jest przesympatyczny, można pisać wszystko ( oprocz obrażania), nikt się nie przyczepi o OT albo do kogoś, że coś radzi komuś, a nie powinien bo jest jeszcze cienki Bolek w sprawach cro- wyjazdowych.
Albo nie poucza innych o danym zawodzie bo w rodzinie ktoś tam gdzieś pracuje...
.png)
jara napisał(a):Bocian napisał(a):Albo nie poucza innych o danym zawodzie bo w rodzinie ktoś tam gdzieś pracuje...
Sławek, kinga35 jest ok., a tamto to stare dzieje, przynajmniej gadka o zawodzie...no i Rysiek czuwa