Bocian napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):Jadę na obóz.
A ja się wybiorę, akurat niedziela, stoiska z jedzeniem, jakaś muza, filmy. Oby pogoda była ładna.
Miejmy nadzieję, że będzie, od nas paka się wybiera
Od nas też. Ja
Rysio napisał(a):darek1 napisał(a):
Mistrzu kolorowy jaką akademię ukończyłeś i gdzie, czym w życiu kierowałeś żeby wypowiadać się na temat wojska. Kto Ci dał prawo aspirancie do wrzucania wszystkiego do jednego wora. W Siłach Powietrznych byłeś, na okręcie pływałeś, w T -72 siedziałeś. No więc Mistrzu trzymaj język za zebami bo ze mną, wszyscy się napiją, a Tobie to raczej dziób skują. Miłego wieczoru Panie Aspirancie. Trzeba sie uczyć Mistrzu Kolorowy.
Otrzymujesz drugi medal za zasługi. Trzeci jak wiesz powoduje przejście na zasłużony odpoczynek.
.png)
Basiulinek napisał(a):Tak tu zaglądam ukradkiem coby w męskie rozmowy się nie mieszać...![]()
jara napisał(a):kinga35 napisał(a):Brakuje jeszcze przyjaciółki i przyczółek będzie w komplecie
Słuchaj...
jara napisał(a):kinga35 napisał(a):Tak ? Coś chcesz powiedzieć ?
Słucham
Oj, powiedział by, powiedział...ale się wstydzi
jara napisał(a):kinga35 napisał(a):W swojej strefie bezcłowej ? To niech się nie wstydzi
W swojej, w nie swojej, nikt mnie namówi do odkrywania najgłębszych tajemnic mej duszy
.png)
jara napisał(a):... nikt mnie namówi do odkrywania najgłębszych tajemnic mej duszy

Basiulinek napisał(a):jara napisał(a):... nikt mnie namówi do odkrywania najgłębszych tajemnic mej duszy
ale skoro powiedziałeś a to musisz powiedzieć b
.png)